Prima soluţie de plată online cu carduri de masă pentru comenzi de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
card tichete de masa edenred tazz by emag

În continuarea eforturilor de a răspunde cât mai bine nevoilor românilor, care de mai bine de un an şi-au mutat birourile acasă, Tazz by eMAG şi Edenred România anunţă un parteneriat unic, prin intermediul căruia clienţii celor două branduri pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda şi plăti mâncare online.

Primul de acest tip din România, parteneriatul este şi o inovaţie tech, ce permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante.

Disponibilă pentru o multitudine de restaurante prezente în aplicaţia Tazz by eMAG, plata cu tichete de masă devine, astfel, un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred. Astfel, soluţia Edenred Ticket Restaurant continuă să răspundă stilului de lucru flexibil din prezent, oferind utilizatorilor multiple opţiuni de comandă şi plată pentru prânz.

Aceştia trebuie să înroleze cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicaţia Tazz by eMAG, urmând paşii indicaţi, ulterior procesul de plată fiind identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite până acum în aplicaţie. Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicaţiei MyEdenred şi pot achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la restaurante din 23 de oraşe din ţară în care Tazz by eMAG este prezent.

Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe: „Şi prin acest parteneriat dezvoltat cu Tazz by eMAG, Edenred România îşi reconfirmă poziţia de lider inovativ în industria de beneficii, odată cu lansarea celei mai noi opţiuni de plată digitală cu carduri de masă Edenred Ticket Restaurant, într-o aplicaţie populară, ce listează multiple restaurante, în diferite zone ale ţării. Mai mult ca oricând, acum putem susţine noul stil de viaţă şi preferinţele alimentare diverse ale angajaţilor pentru pauzele lor de masă, generând, în acelaşi timp, venituri suplimentare pentru restaurantele cărora le facilităm accesul la o nouă categorie de clienţi”.

Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG: „Ne uităm permanent la trendurile din piaţă, dar şi din aplicaţie, pentru că ne dorim să înţelegem noul comportament de consum al comunităţilor din România, ce diferă de la o zonă la alta. Elementul comun al clienţilor Tazz by eMAG este însă dorinţa de a se bucura de o varietate cât mai mare de gusturi, arome şi ingrediente. Am observat o apetenţă crescută pentru preparatele realizate din ingrediente locale, puse în valoare de bucătari români foarte talentaţi. Prin parteneriatul cu Edenred le oferim, astfel, în premieră, o oportunitate suplimentară de a savura aceste meniuri”.

Parteneriatul creşte numărul de opţiuni de alimentaţie sănătoasă pentru masa de prânz a angajaţilor, oferindu-le acces la o modalitate de plată suplimentară şi sprijină restaurantele partenere Edenred listate în aplicaţie care acceptă plata cu Edenred Ticket Restaurant. Tazz by eMAG este disponibil în 23 de oraşe şi listează oferte de la sute de restaurante comune ambilor parteneri. Utilizatorii Edenred Ticket Restaurant pot folosi filtrele disponibile pentru a selecta rapid în aplicaţie restaurantele care acceptă plăţi cu cardurile lor de masă.

Digitalizarea restaurantelor răspunde exigenţelor actuale ale clienţilor  

Restaurantele au fost vizibil influenţate, în ultima perioadă, de adopţia unor obiceiuri alimentare mai sănătoase în rândul românilor şi de implementarea noilor modalităţi de plată – reflectând exigenţele consumatorilor faţă de serviciile oferite în industria ospitalităţii, inclusiv de rapiditatea plasării comenzilor şi opţiunile pentru plata acestora. 

Astfel, digitalizarea accelerată din industria ospitalităţii le asigură clienţilor o experienţă mai rapidă şi personalizată, iar platformele de livrări au un rol important în susţinerea restaurantelor în acest demers. 

Restaurantele partenere Edenred listate în aplicaţia Tazz by eMAG beneficiază de vizibilitate sporită şi sunt promovate constant în comunicările către utilizatorii din ecosistemul de beneficii Edenred.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite