Peskov: Cooperarea dintre Federația Rusă și Arabia Saudită în cadrul OPEC+ va continua

0
Publicat:

Potrivit secretarului de presă al președintelui rus, „există o serie de planuri specifice pentru aprofundarea cooperării”.

image

Președintele rus Vladimir Putin și prințul moștenitor saudit au discutat despre cooperarea în cadrul OPEC+ în timpul negocierilor, cooperare care va continua, a declarat reporterilor secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.

"Bineînțeles, am vorbit despre cooperare în cadrul OPEC+. Părțile sunt interesate, părțile sunt de acord că țările noastre poartă o mare responsabilitate pentru interacțiune pentru a menține piața internațională a energiei la nivelul corespunzător și într-o stare stabilă, previzibilă. Această cooperare va continuă,” - a spus Peskov.

El a adăugat că „există o serie de planuri specifice de aprofundare a cooperării, în care partea saudită și-a manifestat interes”.

Putin și prințul moștenitor au convenit că, pe mai departe, comisia interguvernamentală va efectua „un audit al tuturor schițelor preliminare și lucrările vși or continua într-un mod mai substanțial”. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite