Padiu, Teamnet: „În cinci ani vrem să deschidem birouri în 12 ţări. Primul este în Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Teamnet, format din companiile Teamnet, Teamnet Daedalus, Teamnet Engineering si Ymens, vrea sa se extinda in urmatorii cinci ani in 12 tari, printre care Croatia, Polonia, Italia si Rusia, a declarat Bogdan Padiu, CEO si cofondator al grupului.

Teamnet are deocamdata proiecte in zece tari si birouri in patru: Turcia, Serbia, Moldova si Belgia. Grupul se va extinde in afara tarii prin parteneri locali.

“Vrem ca in perioada urmatoare sa replicam proiectele din Romania si in alte tari. In 2014 vom merge in Croatia, iar apoi si in Polonia, Italia si Rusia. Croatia este o tara interesanta din perspectiva aderarii la UE, in timp ce alte tari in care suntem deja, precum Turcia, ori zone in care vrem sa mergem, precum Polonia, a existat o crestere a economiei. Este vorba despre o investitie semnificativa in extindere”, a explicat Padiu pentru Wall-Street.ro.

El a adaugat in cadrul unei conferinte de presa ca in 2018 spera ca proiectele din strainatate sa aduca 40% din cifra de afaceri a grupului. Padiu nu a oferit date exacte despre care vor fi veniturile Teamnet in 2018, insa a spus ca vor fi semnificativ peste 100 de milioane de euro, cifra de afaceri la care grupul ar urma sa ajunga in 2016.

Grupul Teamnet a avut anul trecut o cifra de afaceri de 53 de milioane de euro, iar clientii din strainatate au insemnat 6 milioane din venituri.

Bogdan Padiu nu a precizat cifra de afaceri si profitabilitatea estimata pentru 2013, dar a afirmat ca grupul va avea o crestere importanta.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite