Articol publicitar

OMV produce energia verde în jumătate din reţeaua de staţii din toată ţara

0
0
m

Cu o iniţiativă ce susţine energia verde, OMV introduce propriile staţii de distribuţie carburanţi în ecosistemul sustenabilităţii. În momentul actual, jumătate din reţeaua de staţii OMV este dotată cu panouri fotovoltaice, pentru a diminua amprenta de dioxid de carbon.

80 de staţii de alimentare cu carburanţi OMV beneficiază de panouri fotovoltaice, iar alte 3 staţii sunt în construcţie, reţeaua totală a companiei fiind în prezent de 161 de staţii

Panourile fotovoltaice acoperă aproximativ 12% din necesarul energetic al unei staţii, procentul fiind influenţat de sistemul fiecărei locaţii şi de consumul acesteia. Casele de marcat, frigiderele, aparatele de cafea din staţiile OMV îşi reduc semnificativ amprenta de carbon, oferind în continuare servicii de bună calitate celor care trec pragul staţiilor, promiţând un viitor mai verde.

Utilizarea panourilor fotovoltaice se traduce prin diminuarea amprentei de dioxid de carbon cu aproximativ 6 tone pe an, pentru fiecare staţie OMV dotata cu astfel de panouri. Cantitatea totală de energie produsă de panourile din staţiile OMV este aproximativ egală cu alimentarea a 21.000.000 de becuri de 100w.

Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei OMV. Compania susţine tranziţia către o economie cu emisii reduse de carbon şi a stabilit obiective măsurabile pentru reducerea amprentei de carbon din toate locaţiile sale.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri