Articol publicitar

Kaufland România susţine turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Piteşti şi Bucureşti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wheelchair Tennis Open 0

Performanţa nu are limite, iar fiecare persoană se poate bucura de un stil de viaţă activ şi sănătos. Turneele BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open sunt dedicate persoanelor cu dizabilităţi care îşi doresc mai mult şi care îşi depăşesc zilnic limitele prin ambiţie şi dedicare, promovând mişcarea prin intermediul tenisului jucat în scaun rulant.

Kaufland România se alătură turneelor BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open în calitate de partener principal, susţinând sportivii cu dizabilităţi şi reafirmându-şi astfel poziţia de angajator incluziv, care sprijină persoanele cu nevoi speciale. Pentru Kaufland parteneriatul reprezintă o continuare firească a acţiunilor derulate în ultimii ani, ca parte a programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidaţi cu Cerinţe şi Evoluţii Speciale), un program de recrutare a persoanelor cu dizabilităţi.

Cele două turnee special create pentru jucătorii de tenis aflaţi în scaun rulant se desfăşoară la Piteşti, la baza sportivă „Star Arena” din Bascov în perioada 11-14 august şi la Bucureşti, la Centrul Naţional de Tenis, în perioada 15-18 august. Turneele reunesc pe terenul de joc sportivi paralimpici din întreaga lume, încurajează socializarea, mişcarea şi sportul în rândul persoanelor cu dizabilităţi, şi evidenţiază performanţele pe care acestea le pot atinge, doborând zilnic barierele impuse de deficienţele locomotorii.

Turneul de la Piteşti reuneşte pe zgura din Bascov 40 de sportivi din 15 ţări şi este dotat cu premii în valoare totală de 3.500 de dolari, în vreme ce la Bucureşti vor juca peste 60 de sportivi în cadrul a trei categorii: masculin şi feminin Open, dar şi Quad, o categorie specială la care participă persoane în scaun rulant, cu dizabilităţi la braţul cu care folosesc racheta.

Echipa Kaufland pune accent pe diversitate, încurajând activ angajarea şi integrarea persoanelor cu dizabilităţi în cadrul companiei. De altfel, în toamna lui 2019 retailerul a pus bazele programului A.C.C.E.S., menit să vină în întâmpinarea nevoilor de angajare ale persoanelor cu dizabilităţi, oferindu-le acestora un loc de muncă unde abilităţile şi competenţele lor sunt valorizate.

Este o onoare să ne alăturăm turneelor din seria Wheelchair Tennis Open ca partener oficial şi este un pas firesc pe care îl facem, având în vedere implicarea Kaufland de-a lungul timpului în numeroase evenimente care promovează performanţa în sport şi un stil de viaţă sănătos. De data aceasta însă, experienţa BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open vorbeşte despre mai mult decât atât. Aceste turnee celebrează depăşirea unor limite care pot părea de netrecut, dar care au fost cucerite de jucători datorită pasiunii, dedicării, optimismului şi forţei pe care fiecare dintre ei a demonstrat-o, atât pe teren, cât şi în afara lui.”, a spus Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland România şi Republica Moldova. „Pe lângă sprijinul acordat turneelor, misiunea noastră merge şi mai departe, către oamenii din comunitate care se confruntă cu dificultăţi în găsirea unui loc de muncă potrivit. Prin intermediul programului de recrutare A.C.C.E.S., continuăm să le punem la dispoziţie acestora numeroase oportunităţi profesionale, adaptate nevoilor lor.” a continuat aceasta.

De la debutul programului A.C.C.E.S, peste 350 de persoane cu dizabilităţi au fost angajate şi integrate în echipele Kaufland din întreaga ţară, iar în prezent, retailerul oferă 500 de locuri de muncă, la nivel naţional, dedicate exclusiv persoanelor cu cerinţe şi evoluţii speciale. De altfel, întregul proces de recrutare a persoanelor cu dizabilităţi a fost conceput într-o manieră accesibilă, astfel încât să răspundă nevoilor acestor persoane.

Persoanele interesate de un loc de muncă în cadrul echipei Kaufland sunt invitate să consulte oportunităţile disponibile, online, pe cariere.kaufland.ro sau telefonic, la nr. tel. 021 91 32. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite