Octavian Bădescu, managerul privat al PrioriPost: Voi avea ce să le istorisesc nepoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian Bădescu (37 de ani), performance manager al PrioriPost, divizia de curierat a Postei Romane si fondatorul companiei de curierat Sameday Courier, vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street.ro despre experienta cu primul sau job la stat.

Badescu a iesit pe 22 aprilie din Sameday Courier, business-ul lansat in 2007, prima companie specializata pe livrarile in aceeasi zi la nivel local, national si international.

Wall-Street.ro: De ce ati ales sa plecati din mediul privat catre stat?

Octavian Badescu: Motivatiile au fost multiple. Plecand de la provocarea profesionala de a ajuta, pe o zona in care detin expertiza, o companie precum Posta Romana sa depaseasca o perioada mai putin fasta din istoria sa, pana la onoarea de a lucra pentru o astfel de companie cu o istorie care incepe din perioada lui A.I.Cuza.

In plus, cred ca managementul profesionist si mentalitatea antreprenoriala pot aduce plus-valoare in companiile de stat.

Si mai cred ca, in masura in care te definesti, folosind sintagma domnului Pascariu - ca un “critic constructiv” al modului de gestionare a companiilor de stat, in momentul in care “Statul”, sub o forma sau alta, vine si iti spune “am o problema, ma ajuti sa o rezolv?”, a continua sa stai pe margine si sa critici devine o problema de moralitate.

Citeşte continuarea interviului pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite