O companie din Cluj-Napoca se oferă se realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Compania Blugento a înaintat deja către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să realizeze gratuit un magazin online modern, la cele mai înalte standarde în domeniu FOTO Adevărul
Compania Blugento a înaintat deja către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să realizeze gratuit un magazin online modern, la cele mai înalte standarde în domeniu FOTO Adevărul

După ce Agenţia Naţională de Administare Fiscală (ANAF) a anunţat recent că vrea să înceapă vânzarea bunurilor confiscate prin intermediul unui magazin online, o companie din Cluj-Napoca se oferă să realizeze gratuit portalul care va facilita vânzarea bunurilor ajunse în proprietatea statului.

Este vorba despre compania Blugento, specializată în realizarea de soluţii eCommerce, cu sediul în Cluj-Napoca. Aceasta a înaintat deja către ANAF o propunere oficială prin care se oferă să realizeze gratuit un magazin online modern, la cele mai înalte standarde în domeniu. 

Iniţiativa Blugento vine şi în contextul în care Guvernul a lansat, recent, programul GovITHub, care îi aduce laolaltă pe antreprenorii care doresc să contribuie la digitalizarea serviciilor publice, pentru facilitarea şi eficientizarea relaţiei cetăţenilor cu instituţiile statului.

Printre antreprenorii care au participat la lansarea programului s-au numărat şi reprezentanţi ai Blugento. 

„Ca urmare a semnalării nevoii de realizare a unui magazin online în scopul eficientizării vânzării şi bunurilor confiscate şi sechestrate de ANAF, aşa cum reiese dintr-o serie de articole apărute în presă, zilele acestea, dorim să salutăm această decizie, pe care o considerăm favorabilă atât proprietarilor executaţi, cât şi statului“, a declarat Sandu Băbăşan, Manager General Blugento. 

Compania a înaintat o propunere oficială cu oferta către ANAF, care cuprinde designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnică necesară vânzării unui număr nelimitat de produse, integrarea magazinului online în pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului şi optimizarea pentru motoarele de căutare. 

ANAF a anunţat recent că se mută în mediul virtual, unde vrea să vândă bunuri confiscate sau sechestrate. În fruntea listei pentru viitorul magazin virtual sunt maşinile şi utilajele care se află deja în parcurile auto ale autorităţilor. Numai în parcurile auto ale Poliţiei de Frontieră sunt 1.200 de maşini blocate. În general, au fost folosite pentru săvârşirea unor infracţiuni. Poliţia Română are şi mai multe maşini confiscate: aproape 2.000.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite