Luxoft România iese de pe piaţa din Rusia şi oferă sprijin angajaţilor şi comunităţilor din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
luxoft foto Luxoft

Luxoft România iese de pe piaţa din Rusia şi oferă sprijin deplin în relocarea colegilor lor ucraineni.  Peste 100 de angajati Luxoft si peste 200 de membri de familie au fost deja relocati cu succes în România şi peste 200 de angajaţi români sunt implicaţi activ în integrarea lor.

Luxoft România, o filială deţinută integral de DXC Technology şi una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, a luat o serie de măsuri pentru a veni în sprijinul civililor şi refugiaţilor ucraineni, în linie cu acţiunile companiei la nivel mondial. 

Astfel, Luxoft România, precum şi alte birouri din ţările vecine, precum Polonia şi Bulgaria, sunt în contact permanent cu colegii din Ucraina, oferind în regim 24/7 informaţii, transport, cazare şi tot sprijinul posibil pentru angajaţii din Ucraina şi rudele lor. Până în prezent, peste 100 de angajaţi Luxoft din Ucraina şi peste 200 de membri de familie au fost relocaţi cu succes în România şi peste 200 de voluntari din Luxoft România se implică activ în a le oferi sprijin pe teren şi a-i ajuta să se integreze. 

La nivel global, Luxoft şi-a anunţat decizia de a părăsi piaţa din Rusia. Ca organizaţie internaţională, compania se alătură tuturor celor care solicită încetarea imediată a agresiunii impotriva Ucrainei. Mai mult, în linie cu strategia sa „People-first", compania a oferit milioane de dolari sub formă de sprijin financiar pentru angajaţii Luxoft Ucraina, familiile şi comunităţile acestora şi va dona încă peste 300 de mii de dolari către Crucea Roşie Ucraina. 

În plus, Luxoft încurajează angajaţii să-şi doneze punctele de loialitate către Crucea Roşie Ucraina. Programul de loialitate este un program intern care permite oricărui angajat să câştige puncte atunci când finalizează anumite acţiuni (să participe la evenimente interne sau externe, să scrie articole etc.) şi apoi să schimbe aceste puncte pentru recompense. În mai puţin de două zile, Luxoft a strâns peste 135.000 de dolari, donând peste 200.000 de puncte de loialitate Crucii Roşii Ucraina prin programul de loialitate.

Compania a stabilit, de asemenea, un mecanism de strângere de fonduri pe care angajaţii îl pot folosi pentru a face donaţii către Crucea Roşie Ucraina printr-un cont bancar.

Luxoft România este parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor de servicii de tehnologie informaţională business-to-business. Luxoft România are în prezent peste 2.200 de angajaţi şi oferă servicii de software development pentru clienţi locali şi globali din domeniile telecom, financiar şi auto. 

La nivel international, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 41 de centre specializate localizate în 22 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite