Idei de afaceri pentru femei casnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Munca de acasă aduce şi bani, şi confort, totul este să vă "vindeţi" bine abilităţile  FOTO Fotolia
Munca de acasă aduce şi bani, şi confort, totul este să vă "vindeţi" bine abilităţile  FOTO Fotolia

Idei de afaceri pentru femei casnice: nu sunt business-uri în sensul clasic al cuvântului, dar sunt modalităţi prin care vă puteţi rotunji veniturile fără să părăsiţi domiciliul. Pe lângă meşteşugurile tradiţionale, practicabile acasă, dezvoltarea internetului a dus la apariţia unei puzderii de idei de afaceri pentru femei casnice.

Idei de afaceri pentru femei casnice. Produse hand-made

Nu de puţine ori fiecare femeie are ca pasiuni realizarea de mici bijuterii, mărţisoare, tricotaje sau tot felul de alte produse. Acestea pot fi mai departe vândute, fie cunoscuţilor, fie pe un mic site.

De asemenea, târgurile şi expoziţiile organizate în ţări din afara Uniunii Europene (în special în ţările arabe, dar nu numai) au scos la iveală un fenomen care, la început, a fost surprinzător: produsele româneşti s-au bucurat de o apreciere deosebită.

Mai mulţi producători de articole de artizanat, dar şi de bijuterii hand-made sau vestimentaţie de ocazii (în special rochii de mireasă) din România au dat lovitura în aceste ţări. 

Idei de afaceri pentru femei casnice. Meditaţii pentru şcoală

Una dintre cele mai populare formule pentru afaceri de acasă o constituie meditaţiile. Sunteţi pricepută la matematică, română, istorie sau ştiţi la perfecţie o limbă străină? Soluţia ar fi meditaţia, care intră în categoria afacerilor pe care le poţi face de acasă.

Stăpâniţi arta cosmeticii? Puteţi deschide un salon de înfrumuseţare acasă. La fel şi cu croitoria, dacă aveţi talent.

Idei de afaceri pentru femei casnice. Gătitul pentru alţii

Bucătăria şi cofetăria sunt, în mod tradiţional, ocupaţii de bază ale femeilor, astfel că aceste calităţi pot fi exploatate într-o oarecare măsură. Puteţi face torturi pentru ziua cuiva sau să asiguraţi serviciile de catering pentru diverse evenimente, cum ar fi conferinţe, reuniuni, simpozioane, expoziţii etc.

Idei de afaecri pentru femei casnice. Lumea internetului

Alte idei de afaceri pentru femei casnice vin din lumea online. Aici, însă, depindeţi mai puternic de propriile abilităţi. O astfel de soluţie o constituie designul web: realizezi pagini de internet pentru clienţi şi sunteţi propriul vostru patron.

Tot în această categorie intră administrarea de site-uri sau generarea de trafic pentru publicitate, ori scrierea de articole pentru diverse site-uri sau bloguri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite