Gafă de proporţii a noului preşedinte Mitsubishi Australia: „Nu înţeleg de ce oamenii cumpără maşini Mitsubishi. Produsele sunt vechi şi prea scumpe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutsuhiro Oshikiri, noul preşedinte şi director executiv al ramurii din Australia a producătorului de autoturisme Mitsubihi, a declarat într-un interviu pentru cotidianul australian „The Sydney Morning Herald“ a încălcat una dintre regulile de bază din orice corporaţie, criticându-şi produse la extrem.

„Nu ştiu de ce cumpără oamenii maşini Motsubishi. Este o întrebare simplă cu un răspuns complicat la care trebuie să mă gândesc trei sau patru luni. Care este beneficiul? De ce trebuie să fim aici? Care este viitorul? Trebuie să aflu“, le spune Oshikiri jurnaliştilor australieni.

Cu o vechime de doar 10 săptămâni în cadrul braţului din Australia, Oshikiri se ocupă acum de operaţiunile de modernizare ale producătorului nipon de autoturisme.

„În majoritatea cazurilor, observăm aceleaşi plângeri de la consumatori diferiţi. Dacă aceştia indică probleme diferite, este OK, dar dacă toţi arată cu degetul spre aceeaşi problemă, înseamnă că suntem idioţi şi nu am făcut un lucru cum se cuvine“, a explicat executivul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite