Elon Musk a anunţat că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsi un înlocuitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elon Musk a anunţat, marţi, 20 decembrie, că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsit un înlocuitor, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Elon Musk a anunțat că va demisiona din fruntea Twitter Foto Getty Images
Elon Musk a anunțat că va demisiona din fruntea Twitter Foto Getty Images

„Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele care se ocupă de software şi de servere", a scris Musk pe Twitter.

Elon Musk a lansat duminică un sondaj pe platforma de socializare, întrebând dacă ar trebui să demisioneze din funcția de șef al companiei, adăugând că va respecta rezultatele sondajului. Acesta s-a încheiat luni și, 57,5% dintre utilizatori au votat pentru demisia sa. 

Decizii controversate

Twitter și-a desființat Consiliul de încredere și siguranță, un grup de voluntari format în 2016 pentru a consilia platforma de socializare cu privire la deciziile site-ului.

Schimbarea politicii urmează altor acțiuni haotice la Twitter, de când Elon Musk a cumpărat rețeaua de socializare. El a făcut mai multe concedieri, în timp ce a analizat cât de mult să percepe pentru serviciul de abonament Twitter Blue.

De asemenea, Musk a suspendat, apoi a restabilit, conturile mai multor jurnalişti din cauza unei controverse privind publicarea datelor publice despre avionul miliardarului.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite