Dan Valentin Belcea, directorul general al CFR Marfă, a demisionat, la o lună de la numire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, numit în funcţie în luna aprilie, a demisionat marţi de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocând motive personale.

„Demisia a fost depusă marţi dimineaţă, domnul Belcea invocând motive personale“, au declarat reprezentanţii Ministerului Transporturilor, proprietarul CFR Marfă, potrivit Mediafax.

Consiliul de Administraţie CFR Marfă urmează să se întrunească pentru numirea noului manager, au adăugat reprezentanţii instituţiei. 

CFR Marfă a anunţat la 11 aprilie numirea lui Belcea la conducerea companiei. Anterior numirii în poziţia de director general, Belcea a fost membru în Consiliul de Adminsitraţie al CFR Marfă.

Fost manager în cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, televiziunii Prima TV şi al companiilor International Railway Systems (IRS) şi Protan, cu activităţi în domeniul feroviar, respectiv al deşeurilor, Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA.

Până la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfă a fost asigurată interimar de un director general adjunct, Pavel Bărculeţ, după decesul fostului manager al companiei Dragoş Alexandru Drăghici.

CFR Marfă este cel mai mare operator de transport feroviar de marfă din România, cu o cotă de piaţă de aproape 55% la nivelul anului trecut.


Mai puteţi citi: 

[<a href="//storify.com/adinavlad/cfr-marf" target="_blank">View the story "CFR Marfă" on Storify</a>]

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri