Cum arată şi cât costă cea mai ieftină şi cea mai scumpă proprietate din Dubai

0
0
dubai

O agenţie imobiliară a dezvoltat prima platformă din România cu un portofoliu de proprietăţi din Dubai, urmând ca pe viitor să se extindă la proprietăţi din ţări cu potenţial investiţional precum Grecia, Italia, Spania sau Cipru.

„În ultimele luni am primit solicitări pentru a dezvolta o secţiune de promovare a proprietăţilor internaţionale cu un potenţial investiţional ridicat atât dinspre agenţii cât şi din partea utilizatorilor Imobiliare.ro. Continuăm aşadar strategia de diversificare a portofoliului Imobiliare.ro începută prin analize şi studii de piaţă, urmată de platforma de credite imobiliare şi această nouă secţiune de investiţii.  Astăzi, utilizatorii pot alege din peste 100 de proprietăţi, atât apartamente, cât şi de case, situate în câteva proiecte de referinţă din Dubai. Surprinzător preţurile în Dubai nu sunt foarte mari comparativ cu proprietăţi comparabile în România. În primele zile, secţiunea a înregistrat peste 10.000 de vizualizări fără nicio promovare din partea noastră, ceea ce arată un interes potenţial”, subliniază Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

În topul celor mai accesibile oferte se numără şi un apartament cu o cameră amplasat în Zada by Damac. Acesta ajunge la o valoare de 126.000€, având o suprafaţă utilă de 45 mp.  

image

Pe lângă acesta, în categoria vilelor, cea mai ieftină ofertă se poate găsi la preţul de 380.000 €. Proprietatea se va afla în Damac Lagoons - Malta şi are o suprafaţă utilă de 205 mp, finalizarea acesteia fiind estimată în anul 2025.

image

În categoria apartamentelor, cea mai scumpă proprietate (aflată în Complexul Dorchester Collection) cu 3 camere se află în centrul Dubaiului. Aceasta costă 8.200.000€. 

image

În ceea ce priveşte vilele, cea mai scumpă proprietate de acest tip are o valoare de peste 5.000.000 €, având o suprafaţă utilă de peste 460 mp. 

image

„Ne bucurăm să anunţăm parteneriatul ImobiliareDubai.ro şi Imobiliare.ro ca fiind o oportunitate unică de a facilita accesul utilizatorilor şi de a diversifica opţiunile disponibile în platformă, prin oferta de proprietăţi internaţionale. Credem că prin acest parteneriat vom contribui la dezvoltarea pieţei imobiliare autohtone cu o politică de investiţii transparentă, cu criterii şi mecanisme de evaluare clare a proiectelor, dar şi cu echipe dedicate, profesioniste, alocate acestei colaborări, ce ne ajută să inovăm permanent în domeniul Real Estate şi să asigurăm un impact pozitiv pe termen lung asupra comunităţii investitorilor în proiecte imobiliare în Dubai.”, declară Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro. 

Noua funcţionalitate a fost implementată ca urmare a creşterii interesului utilizatorilor care doresc să achiziţioneze o proprietate internaţională în scop investiţional sau chiar pentru relocare.  Iată doar câteva dintre avantajele investirii într-o proprietate din Dubai:

Rentabilitatea investiţiei de până la 15% pe an

O opţiune de acoperire împotriva inflaţiei

Taxe zero pe proprietăţi, chirii şi pe venituri 

Piaţa imobiliară este sigură, matură şi stabilă 

Economia din Dubai este una dintre cele mai puternice din lume

O locaţie accesibilă din perspectiva preţurilor pe metru pătrat

Proprietăţile vor fi actualizate constant, pentru a fi în permanentă comunicare cu utilizatorii Imobiliare.ro, oferindu-le posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre cele mai profitabile investiţii în Dubai şi consiliere personalizată.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite