Ce spune Orban despre reducerea TVA din 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi că PNL nu susţine proiectul privind reducerea TVA, aflat în dezbatere parlamentară, precizând că proiectul, chiar dacă a fost iniţiat de un liberal, nu a primit susţinere în Biroul Executiv al partidului.

„Nu e un proiect al PNL, e un proiect iniţiat de un parlamentar, e o mare diferenţă între proiectele iniţiate de parlamentari, individual, şi proiectele PNL. Pentru ca un proiect să fie susţinut de PNL, procedura statutară care o avem este ca proiectul să fie analizat, avizat de comisiile de specialitate ale partidului, să obţină aprobarea Biroului Executiv al partidului. (...) PNL nu susţine decât acele proiecte care au respectat procedura de susţinere şi au fost votate în Biroul Executiv, ca atare, nu vom vota un proiect, chiar dacă aparţine unui coleg de-al nostru care a iniţiat un proiect de lege ca parlamentar individual şi nicidecum din partea PNL”, a declarat Ludovic Orban, marţi, la Palatul Elisabeta, întrebat cum vor vota miercuri liberalii în Camera Deputaţilor proiectul privind reducerea TVA.

Propunerea legislativă a cinci liberali privind reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020 a primit, marţi, raport favorabil din partea Comisiei pentru buget - finanţe a Camerei Deputaţilor. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite