Campusul Google din Polonia, deschis antreprenorilor de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campusul Google din Polonia este al cincilea din programul derulat de gigantul internetului, în 2016 fiind programată deschiderea unui astfel de centru în Sao Paulo       FOTO Instagram
Campusul Google din Polonia este al cincilea din programul derulat de gigantul internetului, în 2016 fiind programată deschiderea unui astfel de centru în Sao Paulo       FOTO Instagram

Campusul Google din Polonia, inaugurat într-o fostă fabrică de vodcă din Varşovia, va fi deschis antreprenorilor de luni, 23 noiembrie, aceştia având la dispoziţie 1.600 de metri pătraţi.

Complexul a început să opereze oficial din data de 19 noiembrie, dar va fi deschis pentru startup-uri din data de 23 noiembrie, scrie Warsaw Business Journal.

Campusul Google din Polonia. Ajutor pentru startup-uri

Campusul va oferi startup-urilor spaţii de birouri şi este destinat să aducă împreună antreprenorii şi serviciile de suport IT. „Viitorea creştere a Europei este bazată pe antreprenoriat şi inovaţie. Campusul din Varşovia este viitorul nostru pas în a ajuta Polonia şi regiunea Central şi Est-Europeană de a înflori în aceste două arii“, a declarat Matt Brittin, şeful Google Europe. 

„Va fi un nou spaţiu de afaceri pentru antreprenorii care caută know-how, oportunităţi de conectare globală şi suport în construirea de companii care pot schimba lumea“, a mai adăugat el.

Complexul nu are ca scop de a investi în startup-uri, dar oficialii Google spun că sunt fericiţi dacă acesta va duce la creearea de locuri de muncă.

Campusul Google din Polonia, al cincilea complex de acest gen

Google a creat în urmă cu trei ani un prim astfel de campus în Londra, deschizând de atunci alte trei unităţi, la Tel Aviv (Israel), Seul (Coreea de Sud) şi Madrid (Spania). Complexul din Varşovia este al cincilea. Programul Google a atras de atunci 70.000 de membri şi a dus la crearea a 4.600 de locuri de muncă. Un al şaselea astfel de campus urmează să fie deschis în 2016, în Sao Paulo, Brazilia.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite