Bonusuri de câte 500 de euro pentru toţi angajaţii unui producător auto

Bonusuri de câte 500 de euro pentru toţi angajaţii unui producător auto

Un gigant din domeniul auto a anunţat că va plăti bonusuri de câte 500 de euro fiecăruia dintre angajaţii săi, transmit agenţiile de ştiri interne şi internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daimler AG a renunţat la reducerea numărului orelor de lucru negociată anul trecut, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), şi va plăti bonusuri angajaţilor din Germania, transmite vineri DPA.
 
Decizia vine ca reacţie la activităţile economice neaşteptat de bune din 2020 şi a evoluţiei pozitive de pe piaţă de la începutul lui 2021, a informat vineri grupul auto german.
 
Angajaţii, al căror program de lucru a fost redus cu două ore pe zi în toamna anului trecut, vor începe să lucreze cu program normal de la 1 aprilie. Reducerea fusese aplicată personalului administrativ şi din zone legate de producţie, pentru reducerea costurilor în perioada pandemiei.
 
În plus, aproximativ 135.000 de angajaţi din Germania vor primi un bonus de 500 de euro.
 
În decembrie, Daimler anunţase că va acorda angajaţilor germani "bonus de pandemie" de 1.000 de euro pentru a compensa costurile economice şi personale, cum ar fi obligativitatea purtării măştii şi lucrul de acasă.
 
Daimler deţine divizia de lux Mercedes-Benz şi brandul Smart.
 
În România, Daimler are două unităţi de producţie, la Cugir şi Sebeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările