BNR cumpără cinci maşini cu un milion de euro. Două dintre ele trebuie să aibă 450 cp, cutie de viteze automată şi display cu hologramă pe parbriz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea estimată a contractului este de 4,5 milioane de lei cu TVA, suma pe care o va plăti efectiv BNR
Valoarea estimată a contractului este de 4,5 milioane de lei cu TVA, suma pe care o va plăti efectiv BNR

Banca Naţională a României (BNR) a lansat joi, pe portalul licitaţiilor publice SEAP, o licitaţie pentru cumpărarea a cinci limuzine în leasing operaţional, cu o valoare estimată la 4,5 milioane de lei (1 milion euro) cu TVA, condiţiile impuse furnizorilor în legătură cu dotarea maşinilor fiind stricte.

Cele cinci maşini trebuie să fie furnizate în sistem de leasing operaţional, iar participanţii la licitaţie trebuie să aibă o cifră de afaceri globală minimă de 7,5 milioane lei pe ultimii trei ani, potrivit News.ro. „Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat produse de natura celor prevăzute în cadrul caietului de sarcini“, precizează anunţul postat pe SEAP. 

Două dintre cele cinci maşini pe care vrea să le achiziţioneze BNR trebuie să aibă motoare pe benzină cu puterea de cel puţin 450 de cai putere, cutie automată de viteze cu opt trepte, display cu hologramă pe parbriz şi alte condiţii, precum tapiţeria din piele. 

Valoarea estimată a contractului este de 3,75 milioane de lei fără TVA, adică 4,5 milioane de lei cu TVA, suma pe care o va plăti efectiv BNR. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 august. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite