Allianz-Ţiriac Pensii Private are un nou director general

Allianz-Ţiriac Pensii Private are un nou
director general

Virgiliu Ichim FOTO Allianz Ţiriac Pensii Private

Virgiliu-Pompiliu Ichim este noul director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private, a anunţat miercuri Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care numirea lui Virgiliu-Pompiliu în funcţia de Director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA.

„Noua propunere a Consiliului de Administraţie Allianz-Ţiriac Asigurări pentru poziţia de CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private s-a realizat în contextul retragerii nominalizării Cristinei Nicolescu care a revenit în Allianz-Ţiriac Asigurări, preluând o altă funcţie de conducere”, se arată într-un comunicat al companiei.

Virgiliu Ichim are o experienţă de peste 18 ani în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări, în ultimii ani ocupând poziţia de Director al Diviziei Subscriere şi Management Portofoliu Asigurări de Viaţă şi Sănătate.

Allianz-Ţiriac Pensii Private este al doilea cel mai mare administrator de pensii private Pilon II (21,40%) din cei şapte administratori, după NN Pensii (27,31%). Compania are peste 1,6 milioane de participanţi cărora la gestionează pensiile private. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: