Aţi depus cerere pentru ajutorul „de minimis“? Veţi primi înapoi de la Finanţe, prin poştă, cererea depusă şi documentele justificative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a anulat controversata procedură a înregistrării cererilor pentru ajutoarele "de minimis"
Şeful Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a anulat controversata procedură a înregistrării cererilor pentru ajutoarele "de minimis"

Finanţele vor returna prin poştă, cu confirmare de primire, cererile de acord pentru finanţare însoţite de documentele justificative depuse/transmise la Registratură generală a Ministerului Finanţelor Publice pentru licitaţia proiectelor de minimis anulate, se arată într-un Ordin semnat aseară de Minstrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

"Având în vedere disfuncţionalităţile apărute în modul de derulare a procedurii de înregistrare on-line pe pagină web a Ministerului Finanţelor Publice, din data de 28.08.2013, a cererilor de acord pentru finanţare în bază H.G. nr. 274/2013, cu modificările şi completările ulterioare, care au condus la imposibilitatea accesului egal al tuturor întreprinderilor interesate la operaţiunea de înscriere şi, prin urmare, la eliminarea şanselor egale de a se încadra printre întreprinderile ale căror cereri de acord pentru finanţare ar fi fost selectate, în vederea analizei cererilor acestora, în prima sesiune de înscriere, în bază Ordinului viceprim-ministrului/ministrului finanţelor publice şi ministrului delegat pentru buget Ministerul Finanţelor Publice anunţa: - anularea procedurii de înregistrare on-line a cererilor de acord pentru finanţare în bază H.G. nr. 274/2013, cu modificările şi completările ulterioare, şi a Listei cererilor de acord pentru finanţare înregistrate on-line, precum şi - returnarea Cererilor de acord pentru finanţare însoţite de documentele justificative depuse/transmise la Registratură generală a Ministerului Finanţelor Publice, prin poştă cu confirmare de primire" se arată în Ordinul transmis.

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a decis anularea concursului de proiecte depuse de IMM-uri pentru obţinerea ajutorului de minimis (fonduri guvernamentale), ca urmare a problemelor apărute în procedura de depunere on-line a cererilor, se arată într-un comunicat al Ministerului de Finanţe. Procedura ar urma să fie reluată la o data stabilită ulterior.
 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite