Top 3 beneficii aduse companiei de un coleg poliglot

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: Pexels.ro
Sursă foto: Pexels.ro

În spatele unui lider puternic stă o echipă echilibrată, implicată şi dornică de succes. Fiecare coleg este special în felul său, dar unul dintre cele mai mari plusuri este să ai în echipă un coleg poliglot care să poată dezvolta relaţii cu parteneri din întreaga lume şi să ajute compania să se dezvolte.

Face legătura cu partenerii tăi globali

Toţi ne dorim să încheiem contracte cu organizaţii din alte ţări. De aceea ai nevoie de un om care ştie să lege conexiuni. Partenerii tăi globali ar adora să vadă că cineva din compania ta le cunoaşte limba, tradiţiile şi obiceiurile. Acest lucru va fi bine privit, iar compania ta va avea de câştigat.

Inspiră încredere

Colegul tău poliglot va face ca organizaţia să fie pusă într-o lumină favorabilă în faţa partenerilor globali pentru că la nivel psihologic, se va crea o legătură bazată pe încredere ceea ce va genera profit. Bruce Rogers, Chief Insights Officer - Forbes Media spune în revista americană Forbes că este important să depăşeşti barierele lingvistice deoarece comunicarea este cheia succesului.

Este mai deschis spre inovaţie

Să fii capabil să vorbeşti în mai multe limbi este un avantaj în cadrul unei companii care prestează servicii într-o industrie competitivă. Comunicarea cu alţi oameni, conform Forbes poate deschide perspective care pot stimula creativitatea. Este un avantaj pentru creativii din organizaţia ta care doresc să aducă inovaţie în proiectele lor.

Companiile cu forţă de muncă poliglotă au avut mereu un impact pozitiv asupra pieţei. Acest lucru a devenit un factor critic de succes iar companiile iau măsuri pentru a oferi angajaţilor resurse de învăţare a limbilor străine. Modul de învăţare agile este un concept ce constă într-un hibrid dintre învăţarea online şi cea asistată de un trainer care îţi poate da în timp real un feedback referitor la progresul tău. Dacă nu ştii ce ar presupune o asemenea investiţie pentru compania ta, poţi folosi calculatoare de preţuri pentru a estima bugetul necesar nevoilor de învăţare ale echipei tale.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite