O mare companie aeriană reia zborurile din Bucureşti

O mare companie aeriană reia zborurile din Bucureşti

O mare companie aeriană a anunţat că reia zborurile din Bucureşti în condiţii sporite de siguranţă atât pentru pasageri, cât şi pentru personalul de zbor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe măsură ce statele lumii iau decizia relaxării măsurilor de distanţare socială, compania aeriană KLM Royal Dutch Airlines anunţă creşterea graduală a numărului de zboruri şi de destinaţii.
 
Dacă în perioada de vârf a pandemiei KLM a operat între 5 şi 10% din totalul de zboruri, până la finalul lunii iulie 2020, compania îşi propune să ajungă la 30% din totalul numărului de zboruri. Ruta Bucureşti – Amsterdam este şi ea inclusă în aceasta etapă a extinderii zborurilor, iar primul zbor este programat pe 17 iunie 2020. 
 
Zborurile vor fi operate zilnic începând cu data de 17 iunie, în condiţii extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare a zborului şi debarcare. Toate zborurile prevăzute în programul de vară pot suferi modificări în funcţie de deciziile autorităţilor, de nevoile pasagerilor din România şi de gradul de ocupare al aeronavelor. 
 
„Pasagerii noştri îşi doresc să revină la bordul aeronavelor KLM, drept dovadă numărul considerabil de rezervări primite încă din primele zile, în care zborul Bucureşti - Amsterdam a reapărut în sistemele de rezervare.
 
Avem semnale pozitive de la comunitatea de business olandeză, dar şi de la românii care lucrează sau locuiesc în Olanda, astfel că ne bucură enorm această veste bună. Toate zborurile vor fi operate cu respectarea tuturor măsurilor de igienă şi protecţie, atât la bordul aeronavelor noastre, cât şi în aeroport”, a declarat Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM România şi Bulgaria.
 
Măştile de protecţie obligatorii la bord şi alte măsuri împotriva COVID-19
 
Măştile de protecţie sunt obligatorii pe toate zborurile operate de KLM, atât pentru pasageri, cât şi pentru personalul de zbor. Pe toate zborurile vor avea loc proceduri de curăţare a aeronavelor, cu dezinfectarea tuturor suprafeţelor care intră în contact cu pasagerii, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc. Pe zborurile cu un grad de ocupare scăzut, se va implementa distanţarea fizică la bord prin păstrarea scaunelor goale din jurul pasagerului.
 
KLM îşi reface reţeaua de destinaţii şi va opera în primă fază un număr minim de zboruri
 
Până la finalul lunii iulie 2020, planurile KLM includ revenirea la aproximativ 78% din totalul destinaţiilor operate înainte de izbucnirea pandemiei. La nivel european, KLM va zbura către 73 de destinaţii, mai mult decât dublu faţă de luna mai. Numărul de zboruri este şi acesta în creştere. Compania îşi propune ca în luna iulie să opereze 3.000 de zboruri şi un procent de aproximativ 30% din totalul frecvenţelor de zbor. 
 
Timp de 100 de ani, KLM a fost un pionier în industria aeriană şi este cea mai veche companie aeriană care continuă să opereze sub numele său original. KLM îşi propune să fie compania aeriană cea mai orientată către clienţi, inovatoare şi eficientă din Europa, oferind servicii de încredere şi produse de cea mai bună calitate. KLM a înregistrat un record de 32,7 milioane de pasageri iî 2017, oferind pasagerilor săi zboruri directe către 165 de destinaţii cu o flotă modernă de peste 160 de aeronave. Compania aeriană are peste 32.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul KLM a transportat în total peste 41 de milioane de pasageri în 2017. În afara de KLM, Grupul KLM include şi KLM Cityhopper, Transavia şi Martinair. Reţeaua KLM conectează Ţările de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii şi este un motor puternic care conduce economia Olandei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările