Lidl ajunge la 300 de magazine în România. Ce salarii şi bonusuri le oferă celor peste 9.000 de angajaţi

Lidl ajunge la 300 de magazine în România. Ce salarii şi bonusuri le oferă celor peste 9.000 de angajaţi

Lidl inaugurează un nou magazin, atingând astfel cifra de 300 în întreaga ţară, a anunţat miercuri compania, precizând că şi acesta va dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lidl îşi extinde reţeaua din România prin inaugurarea unui magazin în Bucureşti
 
Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Bucureşti, pe data de 5 august. Acesta este situat pe Strada Gherghiţei, Nr. 5-7, Sector 2 şi dispune de staţie de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 noi locuri de muncă.
 
Noul magazin Lidl din Bucureşti are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 100 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea peste 20 noi locuri de muncă.
 
Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 şi 22:00, iar duminică între 8:00 şi 21:00.
 
Odată cu inaugurarea magazinului din Bucureşti, Lidl România are 300 de magazine în întreaga ţară şi continuă strategia de a le oferi zilnic românilor produse la cel mai bun raport calitate - preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reuşeşte să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acţiunilor companiei stând eficienţa şi demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România. 
 
Lidl a anunţat că, începând cu data de 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câştigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net.
 
În plus, toate categoriile de angajaţi vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel, Lidl îşi consolidează poziţia ca lider al angajatorilor din retailul alimentar.
 
În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri. 
 
Angajaţii Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creşteri salariale anuale garantate. Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câştiga un venit mediu lunar de cel puţin 5.100 de lei brut.
 
Şi anul acesta, Lidl extinde pachetul de beneficii oferit angajaţilor cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania creşte valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajaţi, la 20 de lei pe zi lucrătoare şi dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajaţii din magazine şi depozite. 
 
Diversificarea constantă a pachetului de compensaţii şi beneficii este o prioritate pentru Lidl România, ca parte a strategiei sale de atragere şi retenţie a talentelor în companie.
 
Pe lângă asigurarea de sănătate privată, începând de anul trecut, angajaţii beneficiază de o asigurare de viaţă valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar şi servicii speciale care au acoperire şi în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.
 
Angajaţii Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile de concediu acordate creşte progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Începând de anul trecut, fiecare membru al echipei se bucură de o zi liberă cu ocazia zilei de naştere. În plus, Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaţilor din magazine cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paşte. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările