Articol publicitar

5 lucruri pe care nu le ştiai despre ce înseamnă să fii curier Glovo

0
0
Glovo

Glovo este o aplicaţie de servicii de livrare rapidă, care operează în 10 oraşe din România şi se extinde rapid, ţinta companiei fiind să acopere toate oraşele cu peste 200.000 de locuitori din România.

Compania lucrează pe de o parte cu restaurantele preferate de consumatorii fiecarui oraş în care operează şi pe de altă parte cu livratori parteneri, care sunt responsabili de preluarea comenzilor din restaurante şi livrarea lor către adresa indicată de client, într-un timp rezonabil, uneori de mai puţin de o jumătate de oră de la ridicarea comenzii.

Puţini ştiu însă despre beneficiile curierilor care aleg să lucreze cu Glovo. Multe dintre acestea vizează flexibilitatea în ceea ce priveşte programul de lucru şi veniturile pe care fiecare curier le doreşte, iar altele siguranţa în timpul orelor de muncă.

Beneficii oferite de Glovo colaboratorilor săi

  • Poţi livra cu orice mijloc de transport, chiar şi pe jos

Glovo nu îţi impune să utilizezi un anumit mijloc de transport când livrezi, fiecare curier fiind propriul decident cu privire la vehiculul pe care îl foloseşte, singura condiţie cerută de companie unui colaborator fiind să specifice cu ce va efectua comenzile. Cei mai mulţi dintre curierii Glovo din România folosesc maşinile personale în sezonul rece şi bicicleta sau motocicleta în timpul sezonului cald, însă livrările pot fi efectuate – în funcţie de preferinţa fiecărui livrator – cu trotinete electrice, scooter  sau chiar pe jos.

  • Organizează-ţi programul cum vrei tu, pentru Glovo poţi livra oricând

Glovo îţi permite să ai un program de lucru flexibil atât în privinţa intervalelor orare în care livrezi, cât şi al numărului de ore în care lucrezi. În secţiunea “Calendar” din aplicaţie, fiecare curier îşi poate alege orele în care doreşte să lucreze, iar trimiterea informaţiilor către companie se face de două ori pe săptămână, în ziua de luni pentru weekend şi în ziua de joi pentru toate zilele lucrătoare din săptămâna care urmează. 

  • Algoritmul aplicaţiei îţi permite să-ţi calculezi veniturile în avans

Aplicaţia Glovo pune foarte mult accentul pe tehnologie, iar algoritmul de alocare al comenzilor este  foarte bine pus la punct, astfel că îţi permite calculul în avans al veniturilor, în sensul în care îţi poţi da seama de câştigul pe care îl poţi avea la un simplu calcul al numărului de comenzi raportat la numărul de ore şi intervalul orar în care vrei să lucrezi. Algoritmul Glovo este conceput în aşa fel incât să primeşti comenzi constant. Pe tot parcursul programului vei primi comenzile automat, una câte una, iar tot ce trebuie să faci este să te asiguri că te afli în interiorul zonei verzi din aplicaţie, delimitată în fiecare oraş în care Glovo îşi desfăşoară activitatea.

  • Ai asigurare care îţi acoperă accidente şi daune în timpul orelor de muncă

Glovo îşi asigură şi protejează curierii parteneri. Aceştia beneficiază de o asigurare privată în valoare de 25.000 de euro, care acoperă daunele fizice ce pot fi suferite în timpul muncii, în caz de accident, atât de persoana care livrează, cât şi de terţi, incluzând şi despăgubirile pentru spitalizare. Asigurarea acoperă daunele produse de evenimente petrecute în timpul orelor de livrare, iar de aceasta beneficiază curierii care folosesc alte mijloace de transport cu excepţia maşinilor şi motocicletelor, care sunt acoperite prin asigurarea autovehiculului.

  • Îţi poţi acoperi consumul de combustibil al maşinii prin sistemul de bonusare

Glovo are un sistem de bonusare consistent pentru colaboratorii implicaţi, acesta cuprinzând 4 tipuri de recompense financiare, respectiv bonus pentru lucrul în condiţii meteo nefavorabile, bonus de performanţă săptămânală, bonus de recomandare şi bonusuri ocazionale pentru diferite campanii. La toate acestea, recenziile bune obţinute pentru calitatea serviciilor atrag cu sine şi “bonusul” din partea clientului.

Vrei să câştigi bani în plus? Livrează cu Glovo. Înscrie-te pe https://curierglovo.ro

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite