22.000 de locuinţe noi vor fi prezentate în cadrul târgului Imobiliarium care are loc la Bucureşti în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
imobiliarium 2019

Cererea de locuinţe noi din Bucureşti şi împrejurimi este de circa 45.000 de unităţi, din care aproape jumătate vor fi prezentate în cadrul târgului Imobiliarium din acest weekend

Potrivit Imobiliarium, expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanţi, ediţia din 17 - 19 mai va cuprinde circa 22.000 de locuinţe, peste jumătate din cererea de locuinţe noi din Capitală şi împrejurimi. De asemenea, această ediţie vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educaţie financiară, respectiv instrumente dedicate de educaţie financiară. 

„Fiind un târg dedicat sectorului rezidenţial, ne-am concentrat, încă de la prima ediţie, pe rigurozitatea procesului de selecţie, respectiv promovarea dezvoltatorilor şi ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcţiilor. Aşadar, la cea de-a cincea ediţie Imobiliarium, aducem în atenţia vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50% din cererea de noi locuinţe propuse spre vânzare în zona Bucureşti - Ilfov, multe dintre acestea însoţite de extra beneficii şi discounturi”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.  

Locuinţele disponibile sunt grupate în 87 de ansambluri rezidenţiale şi cumulează peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. De asemenea, oferta actuală propune şi o gamă variată de beneficii, precum facilităţi tehnologice, construcţii din materiale sustenabile locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, incluse în preţ. Totodată, pe timpul desfăşurării evenimentului, cei interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe pot obţine anumite reduceri.

Începând cu ediţia din această primăvară, Imobiliarium mizează pe componenta de educaţie financiară a vizitatorilor aducând în atenţia acestora şi un calculator financiar, disponibil în cadrul evenimentului, cu rolul de a recomanda vizitatorilor costurile optime ale unei locuinţe, raportate la veniturile proprii.

Calculatorul financiar poate fi utilizat şi online pe imobiliarium.ro, după completarea formularului de participare. Următoarea ediţie a Imobiliarium va avea loc între 17-19 mai,  în incinta parcării BricoDepot Băneasa.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe site până joi, 16 mai, inclusiv. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite