„Lipseşte preşedintele”, romanul fostului preşedinte american, Bill Clinton, scris în colaborare cu James Patterson, va deveni serial

„Lipseşte preşedintele”, romanul fostului preşedinte american, Bill Clinton, scris în colaborare cu James Patterson, va deveni serial

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, şi scriitorul James Patterson.

Romanul fostului preşedinte american, Bill Clinton, scris în colaborare cu renumitul scriitor american James Patterson, va apărea peste aproape un an. Totuşi, reţeaua de televiziune Showtime a anunţat că va adapta viitoarea carte, „Lipseşte preşedintele” (The President Is Missing) pentru un serial, scrie Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Romanul va urmări dispariţia bruscă a preşedintelui în funcţie al Statelor Unite ale Americii şi se va baza pe cunoştiinţele lui Clinton de a exercita un mandat. 
Romanul va fi publicat în luna iunie a anului 2018, fiind pentru prima dată când un preşedinte american colaborează la un thriller.
„Mă bucur să scriu această carte şi să lucrez cu Jim”, a declarat Clinton, citat de Reuters.
De asemenea, fostul preşedinte a adăugat că abia aşteaptă să vadă cum va aduce Showtime la viaţă personajele. 
Showtime, canalul premium de cablu deţinut de CBS Corp, nu a dat până acum niciun detaliu cu privire la viitoare distribuţie a serialului sau cu privire la data la care acesta ar uma să fie lansat. 
Printre producţiile Showtime se numără seriale de succes precum: Dexter, Shameless, Twin Peaks, Ray Donovan, Penny Dreadful sau House of Lies. 
citeste totul despre: