Horia Tecău i-a învaţăt pe copii să traiască viaţa în ritm de tenis

Horia Tecău i-a învaţăt pe copii să traiască viaţa în ritm de tenis

Sportivul Horia Tecău

Tenismanul Horia Tecău a lansat o carte pentru copii „Viaţa în ritm de tenis“, prima carte pentru copii scrisă de un tenismen din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Tecău a ştiut de la început că va alege calea sportului. Cu multă muncă şi perseverenţă, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuţ sportivi români, iar acum vrea să îi determine pe cei mici să aleagă drumul unui stil de viaţă sănătos şi activ printr-o carte pentru copii. “Viaţa în ritm de tenis”, apărută la Curtea Veche Publishing, este prima carte pentru copii scrisă de un tenismen din România, şi a fost lansată luni, 12 decembrie  la Cărtureşti Carusel. 
 
Prin intermediul cărţii “Viaţa în ritm de tenis”, Horia Tecău le povesteşte celor mici ce înseamnă să ai o pasiune, ce înseamnă să cazi, să te ridici, să ai încredere în propriile forţe şi cu perseverenţă să mergi mai departe. Copiii vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul, cum a descoperit tenisul şi a câştigat primul campionat naţional, cine au fost antrenorii săi, cum a fost experienţa primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu vârste între 9 şi 12 ani, care vor descoperi în carte şi mici exerciţii care îi vor ajuta să îşi scrie propria poveste despre pasiuni şi reuşite
 
La eveniment, alături de Horia Tecău, autor au participat Iren Arsene Máté, Mihai Covaliu, Andreea Marin şi Florin Segărceanu. Intrarea este liberă, iar lansarea va include şi o sesiune de autografe.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările