28 de spectacole, la Festivalul de Teatru Independent Undercloud din Bucureşti

28 de spectacole, la Festivalul de Teatru Independent Undercloud din Bucureşti

Horaţiu Mălăele (dreapta) şi Nicolae Urs, în spectacolul "Măscăriciul", care va deschide Festivalul Undercloud  pe 20 august, de la ora 19:30, în Sala Mare de la Muzeul Ţăranului Român. FOTO: paginadecultura.ro

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului de Teatru Independent Undercloud se va desfăşura în perioada 20 - 31 august, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Capitală (MŢR), şi va prezenta 28 de spectacole, cele mai bune producţii ale teatrelor independente din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul „Măscăriciul”, cu Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs, care se joacă de opt ani cu sala plină, va deschide cea de-a VI-a ediţie a festivalului.

 În aceeaşi seară, pe 20 august, de la ora 21.00, va avea loc spectacolul-lectură „Mecanica Inimii”, produs de Undercloud, în regia lui Chris Simion (35 de ani). Distribuţia va fi formată din câţiva dintre cei mai de seamă actori ai momentului, susţinători ai teatrului independent: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Râlea, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu
 
Pe 21 august, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, spectatorii se vor putea bucura de primul spectacol de teatru acrobatic din România, „Omul Pescăruş”, iar, pe 22 august, Medeea Marinescu şi Marius Manole vor putea fi revăzuţi în spectacolul regizat de Radu Beligan, „Fă-mi loc!”. 
 
Anul acesta, Undercloud va găzdui spectacole-concert pentru prima dată. De asemenea, vor fi prezentate la festival şi cele mai bune spectacole de absolvire de la UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti.
 
Potrivit site-ului daya.ro, juriul ediţiei din 2013 a Festivalului Undercloud va fi format din actorul George Ivaşcu, regizoarea Sanda Manu, actriţa Anca Sigartău şi jurnalista Cristina Bazavan. Şi la ediţia din acest an, preşedintele onorific va fi regizorul Andrei Şerban
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările