Stiri despre victor ponta urmarit penal

  132 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dan Şova, la Poliţia Ilfov: „Nici premierul şi nici eu nu am încălcat nicio lege”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Şova, la Poliţia Ilfov: „Nici premierul şi nici eu nu am încălcat nicio lege”

  Senatorul Dan Şova s-a prezentat, luni după-amiază, la sediul Poliţiei Ilfov, aşa cum i se impune prin măsura controlului judiciar dispusă în dosarul „Turceni-Rovinari”. În acest caz, Şova este suspectat de complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

 • De la mica majoritate, prin imunitate, către infailibilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la mica majoritate, prin imunitate, către infailibilitate

  Perfect este numai bunul Dumnezeu. Dar Dumnezeul creştinilor nu stă închis în ceruri, ca în cazul Dumnezeului altor popoare necreştine, ci el coboară pe Pământ. Şi coboară din când în când, în faptă sau în gând, după reguli numai de el ştiute. De unde şi expresia „Neştiute sunt cărările Domnului”.

 • UPDATE Premierul Victor Ponta a plecat în Turcia să se opereze la genunchi. El şi-a luat concediu în perioada 16 - 19 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Premierul Victor Ponta a plecat în Turcia să se opereze la genunchi. El şi-a luat concediu în perioada 16 - 19 iunie

  Victor Ponta s-ar putea opera în Turcia. De altfel, se pare că el a părăsit deja România. Oficial reprezentanţii Guvernului nu au confirmat informaţia, dar avocata premierului a mers astăzi la DNA, unde clientul său era aşteptat la audieri, şi le-a spus procurorilor că acesta nu se poate prezenta în faţa anchetatorilor deoarece se operează în Turcia. Victor Ponta şi-a luat concediu în perioada 16-19 iunie.

 • Viitor sumbru pentru Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitor sumbru pentru Victor Ponta

  Deşi s-a iluzionat că odată cu eşecul moţiunii de cenzură necazurile sale se vor fi terminat, pe Ponta îl aşteaptă zile negre. Sunt mai multe date şi fapte care probează enunţul din titlu. Cele ştiute si publice, cele venite pe cale diplomatică nu se ştiu.

 • Pe cine mai minte Victor Ponta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine mai minte Victor Ponta?

  A supravieţuit moţiunii de cenzură, datorită unei opoziţii moi şi unor alianţe încă tari, dar continuă să mintă în faţă jurnaliştii şi cetăţenii. Victor Ponta merge mai departe, dar zurgălăii DNA se aud în spatele său mai tare decât oricând.

 • Regele e gol, strigă justiţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regele e gol, strigă justiţia

  V-am văzut cu toţii gol, domnule Ponta. De câteva zile umblaţi gol în faţa tuturor şi nu va sfiiţi defel. Sunteţi dezbrăcat de bună-cuviinţă, dezbrăcat de sinceritate, de ruşine.

 • Prezumţia de vinovăţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezumţia de vinovăţie

  Asistăm de câteva zile la un spectacol care, cel puţin pe unii dintre noi, ne lasă cu gura căscată. Premierul Victor Viorel Ponta a intrat în vizorul Justiţiei. De când anume au intrat  faptele dânsului în atenţia procurorilor DNA, este treaba procurorilor. Semnalul îl dă cererea adresată Parlamentului, pentru ca acesta să avizeze începerea urmăririi penale în mod oficial.

 • Cum se apără Ponta în faţa moţiunii de cenzură a PNL: „Ca un Guvern să se schimbe prin voinţa unui procuror, este foarte grav“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se apără Ponta în faţa moţiunii de cenzură a PNL: „Ca un Guvern să se schimbe prin voinţa unui procuror, este foarte grav“

  Premierul Victor Ponta a declarat, în plenul Parlamentului, că tema moţiunii de cenzură a PNL nu ţine de activitatea Guvernului, ci de cea a Parlamentului, precizând „că este grav ca un Guvern să fie schimbat prin voinţa unui procuror“. Totodată, Ponta a mai spus că şi-a cerut scuze faţă de românii care nu au putut vota la alegerile prezidenţiale din 2014.

 • Ponta, întrebat dacă nu demisionează şi el, precum Rus: Dar eu ce-am făcut?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta, întrebat dacă nu demisionează şi el, precum Rus: Dar eu ce-am făcut?

  Premierul Ponta a fost întrebat de o jurnalistă dacă va face şi el un gest de onoare ca ministrul demisionar al Transporturilor Ioan Rus şi dacă îşí va demisia, Ponta întrebând iniţial ce a făcut, iar ulterior, după ce i s-a amintit că este cerută urmărirea penală, spunând că nu înţelegea legătura.

 • La groapa comună!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La groapa comună!

  Intervalul mai-iunie 2015 vă rămâne pentru România, ca o sursă neîntreruptă de dezvoltări contradictorii, într-un context din cele mai minate şi expuse la declanşări subite, la nivel regional. Oarecum paradoxal, cu cât situaţia devine mai gravă, dezordinea mai răspândită şi costurile mai severe, cu atât confuzia, indiferenţa şi competiţia „cine este mai idiot şi iresponsabil” căpătă o amploare covârşitoare.

 • Din
nou, România pe agenda de sancţiuni
a UE?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou, România pe agenda de sancţiuni a UE?

  Foarte posibil să se întâmple aşa. Din 2012 nu am mai auzit atâtea discuţii tensionate şi acuzaţii inflamate împotriva sistemului de guvernare din România, totul însoţit fie de acuzaţii, fie de întrebări extrem de neplăcute la adresa premierului Victor Ponta, guvernului pe care-l conduce şi Parlamentului României. Asta în cazul în care, din decenţă, socialiştii nu preferă să ridice din umeri şi să încearcă să aducă vorba despre alt subiect.