Stiri despre tequila

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul cocktailurilor cu cel mai mult
alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul cocktailurilor cu cel mai mult alcool

  În lume există la ora actuală câteva zeci de cocktailuri faimoase şi cu un conţinut foarte mare de alcool, ce pot pune jos şi cei mai înveteraţi băutori. Cocktailurile de mai jos au reţete vechi chiar şi de aproape 100 de ani.

 • Cele mai scumpe şi inutile obiecte din lume: cât costă figurina Hello Kitty din platină şi cum arată pliculeţul de ceai în valoare de 14.000 de dolari FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai scumpe şi inutile obiecte din lume: cât costă figurina Hello Kitty din platină şi cum arată pliculeţul de ceai în valoare de 14.000 de dolari FOTO

  Faptul că miliardarii lumii aruncă sume uriaşe de bani pe lucruri inutile nu mai este un secret. Totuşi, achiziţiile bizare ale acestora nu încetează să şocheze. Plicul de ceai cu diamante şi figurina Hello Kitty din platină sunt doar două din obiectele cu preţuri exorbitante cumpărate de magnaţi.

 • FOTO Vodquila este pe val: băuturile hibrid fac senzaţie în industria alcoolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Vodquila este pe val: băuturile hibrid fac senzaţie în industria alcoolului

  Băuturile hibrid se bucură deja de succes pe piaţa americană şi britanică, iar combinaţia recentă dintre votcă şi tequila, vodquila, a fost premiată cu medalia de argint în cadrul Competiţiei Internaţionale a Vinului şi Spirtoaselor. Ideea de a mixa băuturi diferite, de preferinţă cele puternic alcoolizate, a apărut în ultimii ani, iar combinaţiile îndrăzneţe captează atenţia băutorilor dornici să descopere gusturi inedite.

 • Unde să călătoreşti în funcţie de băutura alcoolică pe care o iubeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde să călătoreşti în funcţie de băutura alcoolică pe care o iubeşti

  Ceea ce bei se pare că poate spune multe lucruri despre tine, inclusiv care sunt cele mai potrivite destinaţii unde ai putea să petreci o vacanţă perfectă. Specialiştii din industria alcoolului consideră că există anumite trăsături pe care le au în comun persoanele care preferă o băutură sau alta.

 • Videobloggerii României: Tequila - cum ajungi la 16 ani să ai 117.000 de abonaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Videobloggerii României: Tequila - cum ajungi la 16 ani să ai 117.000 de abonaţi

  YouTube a venit oficial în România acum câteva luni, dar creatorii de conţinut existau deja. Românii, mai tineri şi mai bătrâni, folosesc platforma Google pentru a se promova. Fac stand up comedy, emisiuni sau scenete amuzante. adevarul.ro continuă descoperirea videobloggerilor României cu Bianca Adam, o tânără de 16 ani din Craiova. Toţi o ştiu drept Tequila şi are 117.204 de followeri pe YouTube.

 • George Clooney va lansa un brand de tequila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Clooney va lansa un brand de tequila

  Actorul american George Clooney va lansa un brand de tequila, în colaborare cu soţul top modelului Cindy Crowford. George Clooney şi soţul modelului Cindy Crawford, patronul de baruri şi restaurante Rande Gerber, spun că noul brand de tequila se va numi „Casamigos".

 • Record naţional la domino de cocktailuri cu bere şi tequila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record naţional la domino de cocktailuri cu bere şi tequila

  Un record naţional a fost înregistrat la competiţia Barmaniada, etapa de bere, desfăşurată aseară în Capitală, prin răsturnarea a 500 de shoturi de tequila în tot atâtea pahare de bere, printr-un efect de domino spectaculos, potrivit Mediafax.

 • Şeful închisorii a fost demis după cheful din spatele gratiilor, cu icre roșii şi tequila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful închisorii a fost demis după cheful din spatele gratiilor, cu icre roșii şi tequila

  Potrivit portalului Life News, şeful unui izolator de detenție preventivă din orașul Serpuhov, regiunea Moscovei, a rămas fără loc de muncă după ce a admis ca unul dintre deţinuţi să-şi sărbătorească ziua de naştere după gratii. Oamenii legii au pornit o anchetă imediat ce imaginile cu petecerea au fost publicate de Life News.

 • Slobozia s-a mişcat aseară pe ritmuri latino
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia s-a mişcat aseară pe ritmuri latino

  Trupa de mariachi „Los Platanos“ a încins atmosfera aseară în pub-ul Hambar, unde a interpretat cele mai cunoscute melodii latino din lumea întreagă.