Stiri despre russell crowe

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Matt Damon şi Russell Crowe, acuzaţi că au împiedicat dezvăluirea abuzurilor lui Harvey Weinstein în urmă cu 13 ani: cum s-au folosit actorii de influenţa lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matt Damon şi Russell Crowe, acuzaţi că au împiedicat dezvăluirea abuzurilor lui Harvey Weinstein în urmă cu 13 ani: cum s-au folosit actorii de influenţa lor

  O jurnalistă care a lucrat în trecut pentru The New York Times a dezvăluit cum abuzurile sexuale ale producătorului Harvey Weinstein ar fi putut ieşi la iveală încă din 2004 dacă prestigiosul ziar nu ar fi cedat presiunilor venite din partea mogulului şi a unor celebrităţi ca Matt Damon şi Russell Crowe, care au reuşit să împiedice publicarea unei anchete realizată de ea.

 • „Vânătorul de crocodili” Steve Irwin, comemorat la 10 ani după moarte: mesajul emoţionant transmis de fiica sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vânătorul de crocodili” Steve Irwin, comemorat la 10 ani după moarte: mesajul emoţionant transmis de fiica sa

  La 10 ani de la moartea australianului Steve Irwin, cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, vedete şi oameni simpli din toată lumea i-au adus un omagiu postând mesaje pe reţelele sociale. Irwin a murit pe 4 septembrie 2006, la 44 de ani, după ce a fost înţepat de o pisică de mare. Tatăl său a publicat zilele trecute o carte în care apare un mesaj scris de fiul său înainte să moară.

 • The nice guys
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  The nice guys

  The nice guys, tradus la noi, nefericit, Super baieti, este cel mai amuzant film facut la Hollywood anul acesta. Am niste note despre film de oferit mai jos, dar primul lucru de spus este, duceti-va si vedeti-l. Este un film de actiune plin de glume si scene comice de o inventivitate acum necunoscuta spectatorilor de filme.

 • VIDEO Cele mai proaste filme din 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai proaste filme din 2014

  Publicaţia „Huffington Post“ prezintă într-un articol cele mai proaste filme ale anului 2014 ţinând cont de un clasament realizat de site-ul specializat în recenzii de cinema rottentomatoes.com.

 • Noah: Despre pedeapsa omului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noah: Despre pedeapsa omului

  Spectacolul sfârşitului lumii nu este o raritate la cinema, dar pedeapsa divină este o raritate. Dacă ar fi mai bine dacă ar veni sfârşitul lumii?Spectacolul sfârşitului lumii nu este o raritate la cinema, dar pedeapsa divină este o raritate. Dacă ar fi mai bine dacă ar veni sfârşitul lumii?Spectacolul sfârşitului lumii nu este o raritate la cinema, dar pedeapsa divină este o raritate. Dacă ar fi mai bine dacă ar veni sfârşitul lumii?

 • Biblia hazlie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biblia hazlie

  MIT Episodul biblic al Potopului este recreat într-un mod neconvenţional de regizorul american Darren Aronofsky în filmul „Noe“, cu Russell Crowe în rolul titular.

 • VIDEO „Potop“ de spectatori
la premiera filmului „Noe“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Potop“ de spectatori la premiera filmului „Noe“

  Pelicula „Noah/Noe“, care a avut premiera în cinematografe vineri, 28 martie, s-a bucurat de un succes imens în rândul publicului din America de Nord. Încasările estimate pentru acest weekend se ridică la 45 de milioane de dolari.

 • Îngeri şi demoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îngeri şi demoni

  Filmul „Poveste de iarnă“, lansat de Ziua Îndrăgostiţilor, este o poveste romantică impregnată cu elemente fantastice, fără a avea însă ingenuitatea strict necesară în astfel de cazuri.

 • VIDEO Australieni care au ajuns la Hollywood prin „protecţie de fuste”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Australieni care au ajuns la Hollywood prin „protecţie de fuste”

  Russell Crowe şi Simon Baker sunt acum actori cu renume şi portofoliu impresionant. Cei doi australieni sunt vedete la Hollywood de mulţi ani. Au debutat cu talent pe continentul lor natal, dar au avut “protecţie de fuste” pentru a ajunge în industria americană de film.

 • VIDEO Superman reloaded în “Man of
Steel: Eroul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Superman reloaded în “Man of Steel: Eroul”

  Printre multele personaje Marvel care sunt campioni de box office cu poveştile lor cuceritoare, Superman era un fel de rudă săracă. Vine cu un bagaj destul de trist şi cam prăfuit.

 • VIDEO FOTO Superman vine în zbor
spre România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Superman vine în zbor spre România

  Pentru a 75-a aniversare a lui Superman, studiourile Warner Bros au reuşit să aducă în cinematografe o imagine nouă şi viabilă a eroului, în „Man of Steel: Eroul“, peliculă care are mâine premiera în România.

 • Russell Crowe debutează ca regizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe debutează ca regizor

  Russell Crowe va debuta ca regizor cu proiectul cinematografic „The Water Diviner“, în care actorul australian va interpreta rolul principal.

 • FOTO Băieţii răi ai
Hollywoodului: viaţa ar fi plictisitoare fără ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Băieţii răi ai Hollywoodului: viaţa ar fi plictisitoare fără ei

  Băieţii răi au avut întotdeauna acel „vino-ncoace“ care atrage în mod inexplicabil, iar Hollywoodul de acum, dar şi cel de odinioară sunt pline de astfel de bărbaţi. Datorită filmelor, cei mai răi dintre răi aveau în sfârşit chipuri dintre cele mai sexy.

 • VIDEO
Roluri celebre cu actori aleşi la mâna a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Roluri celebre cu actori aleşi la mâna a doua

  Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Asta se aplică şi în cazul filmelor ce s-au consacrat datorită actorilor, dar şi în cazul actorilor care s-au consacrat datorită poveştii. În ciuda reputaţiei, însă, unii artişti au fost roata de rezervă a producătorilor care iniţial au gândit personajele pentru alţi interpreţi.

 • Russell Crowe vrea să se împace cu fosta soţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe vrea să se împace cu fosta soţie

  Actorul neozeelandez Russell Crowe a dezvăluit recent, pe platforma de socializare Twitter, că intenţionează să îşi reunească familia şi condamnă aspru declaraţiile „crude şi false“ cu privire la viaţa lui amoroasă.

 • Russell Crowe, personaj biblic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe, personaj biblic

  Actorul australian Russell Crowe va interpreta rolul principal în filmul „Noah", regizat de Darren Aronofsky, care va spune povestea personajului biblic Noe, care primeşte misiunea divină de a salva omenirea de un potop nimicitor.

 • Bistriţa: Ultimul film al lui Russell Crowe rulează la Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Ultimul film al lui Russell Crowe rulează la Dacia

  La Cinematograful Dacia rulează o peliculă care a avut premiera în România în 19 noiembrie. „The Next Three Days" , în varianta română „Trei zile de coşmar "are o distribuţie de excepţie: Olivia Wilde, Elizabeth Banks, Russell Crowe şi Liam Neeson şi un regizor, Paul Haggis, de două ori premiat la Oscar.

 • Eroul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eroul

  Există în lume un îngrozitor deficit de bărbaţi puternici şi demni, de eroi fără superputeri. După ce ai fost Maximus, nu sunt multe lucruri în cinematografie care îţi rămân de făcut.

 • VIDEO Un nou „Robin Hood“, cu Russell Crowe în izmene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un nou „Robin Hood“, cu Russell Crowe în izmene

  Pelicula regizată de Ridley Scott are astăzi premiera în cinematografele din România şi din lume. Perechea Crowe-Scott, care a avut succes cu „Gladiatorul“, îl seacă pe eroul englez de umor şi energie, transformându-l într-un personaj sumbru şi anost.

 • „Robin Hood s-ar uita, azi, spre Wall Street“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Robin Hood s-ar uita, azi, spre Wall Street“

  Festivalul Internaţional de Film a debutat ieri cu proiecţia filmului „Robin Hood“, în regia lui Ridley Scott. Abia ieri Cannes a început să semene cu el însuşi, pentru că cele 24 faimoase trepte au fost acoperite cu covorul roşu.

 • Russell Crowe trage cu arcul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Russell Crowe trage cu arcul

  Carismaticul australian intră în pielea legendarului arcaş Robin Hood. Filmul va avea premiera mondială la 14 mai, inclusiv în cinematografele din România.

Modifică Setările