Stiri despre pun

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jocul la risc maxim şi mizele false în alegerile generale din Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocul la risc maxim şi mizele false în alegerile generale din Republica Moldova

  Nu-mi place să dau sfaturi în alegeri. Deşi sunt consultant cu vechi state, implicat în numeroase proiecte în România şi în străinătate în ultimii peste 24 de ani – Serbia, Ucraina, Republica Moldova, cu precădere – cred că am o lipsă importantă: nu am legitimitatea direcţionării actorilor politici pentru că eu nu am fost niciodată actor politic şi nu am candidat niciodată în alegeri.

 • Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova

  Viitorul Republicii Moldova este incert atâta timp cât la butoanele puterii politice de la Chişinău se află oligarhul Vladimir Plahotniuc şi politicienii săi cumpăraţi la kilogram întrucât drumul european este compromis, iar perspectiva integrării în cadrul Uniunii Euro-Asiatice ar putea deveni o opţiune serioasă, dacă forţele pro-putiniste moldave vor câştiga votul popular.

 • Şapte partide de la Chişinău discută despre necesitatea unui proiect politic electoral unionist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte partide de la Chişinău discută despre necesitatea unui proiect politic electoral unionist

  Şapte partide şi unele entităţi asociative au avut un prim-dialog în vederea elaborării unui proiect politic electoral unionist sau euro-unionist. Într-o postare pe blogul personal, lidera Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, a scris că acum, după ce PLDM a devenit al treilea partid cu statut pro-unire, urmând exemplul PNL şi PUN, a venit timpul de gândit o opţiune politică electorală, cu bătaie lungă pe viitor, transmite IPN.

 • Încotro se îndreaptă unionismul în Republica lui Plahotniuc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încotro se îndreaptă unionismul în Republica lui Plahotniuc?

  Intervenţia în forţă a poliţiştilor moldoveni împotriva autocarelor cu unionişti, care au participat la „Marşul Centenar“ din acest weekend, se înscrie în planul „oamenilor lui Plahotniuc“ de menţinere a Republicii Moldova în zona gri a instabilităţii la graniţa dintre EST-VEST, din dorinţa acestora de a guverna „ruseşte pe banii europenilor“.

 • Adevărul Live: Anatol Şalaru, despre eşecul unioniştilor în alegerile din Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Anatol Şalaru, despre eşecul unioniştilor în alegerile din Chişinău

  Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, este invitatul de marţi, 12 iunie, al emisiunii „Adevărul Live Moldova”. Fostul ministru al Apărării explică de ce unioniştii nu au reuşit să obţină victoria în alegerile locale din Chişinău şi de ce au mers separat în acest scrutin.

 • Candidatul PUN: Fosta administraţie să-şi asume vina pentru participarea redusă la vot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidatul PUN: Fosta administraţie să-şi asume vina pentru participarea redusă la vot

  Candidatul PUN la funcţia de primar de Chişinău, Constantin Codreanu, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de numărul mic de alegători care au mers la vot. „Vreau ca cei care au administrat municipiul Chişinău în ultimii zece ani să-şi asume vina pentru modul în care cetăţenii au înţeles astăzi să nu vină la vot”, a declarat candidatul PUN în cadrul unui briefing de presă, susţinut după închiderea secţiilor de votare, transmite IPN.

 • PLR susţine candidaţii PUN la alegerile locale din Bălţi şi Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PLR susţine candidaţii PUN la alegerile locale din Bălţi şi Chişinău

  Partidul Liberal Reformator îndeamnă toţi locuitorii capitalei să îl voteze la funcţia de primar al municipiului Chişinău, pe Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unităţii Naţionale. Mai mult, formaţiunea şi-a exprimat sprijinul şi pentru candidatul PUN pentru alegerile din Bălţi, Sergiu Burlacu, transmite IPN.

 • Candidatul PUN la funcţia de primar în Bălţi s-a lansat în campania electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidatul PUN la funcţia de primar în Bălţi s-a lansat în campania electorală

  Candidatul Partidului Unităţii Naţionale la funcţia de primar al municipiului Bălţi, Sergiu Burlacu, s-a lansat oficial miercuri, 18 aprilie, în campania electorală. În cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc în Scuarul Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi, Sergiu Burlacu a declarat că la Bălţi a sosit timpul schimbării pentru clasa politică, dar şi pentru prosperitatea localnicilor acestui municipiu, transmite IPN.

 • Primarul şi viceprimarul comunei Băcioi au aderat la PUN
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul şi viceprimarul comunei Băcioi au aderat la PUN

  Primarul, un viceprimar şi şapte consilieri locali ai comunei Băcioi, municipiul Chişinău, au părăsit Partidul Liberal şi au aderat la Partidul Unităţii Naţionale (PUN). Anunţul a fost făcut vineri, 16 februarie în cadrul unei conferinţe de presă la IPN. Motivul invocat este faptul că în prezent doar PUN este capabil să pună în practică idealul de unire al tuturor românilor.

 • Traian Băsescu: Vom colabora oricând cu PAS şi PPDA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traian Băsescu: Vom colabora oricând cu PAS şi PPDA

  Fostul preşedinte al României şi preşedintele de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, Traian Băsescu, susţine că PUN va colabora oricând va fi posibil cu Partidul Acţiune şi Solidaritate şi cu Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.