Stiri despre plasturi

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum
scăpăm de riduri prin metode neinvazive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de riduri prin metode neinvazive

  Eliminarea ridurilor fine sau diminuarea celor profunde, regenerarea pielii, ameliorarea cuperozei şi reducerea cicatricilor pot fi făcute cu ajutorul terapiilor cu lumină colorată, cu laser, oxigen sau, mai nou cu ajutorul unor plasturi, pe care îi putem aplica acasă.

 • Cum scapi de băşicile dureroase cauzate de încălţăminte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de băşicile dureroase cauzate de încălţăminte

  Probabil că nu există doamne sau domni care să nu fi experimentat până acum cum e să ai nişte băşicuţe apărute după purtarea de încălţăminte strâmtă. Aceste ponturi te vor ajuta să uiţi de ele!

 • Ce efecte au plasturii, pilulele şi picăturile împotriva
sforăitului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce efecte au plasturii, pilulele şi picăturile împotriva sforăitului

  Le putem cumpăra din farmacii şi sperăm că, odată aplicate, diversele dispozitive şi tratamente de combatere a sforăitului au şi efect. Mai mult decât atât, ni se poate părea pe moment că ele chiar funcţionează. Este doar o părere, avertizează medicii ORL-işti. Cel mai bine este să mergem la medicul specialist, singurul care poate depista cauza şi indica metoda de tratament potrivită.

 • Plasturii vor lua locul injecţiilor cu insulină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plasturii vor lua locul injecţiilor cu insulină

  Un plasture asemănător celor utilizate pentru tratamentele de substituţie hormonală sau celor cu nicotină ar putea fi soluţia viitorului pentru diabeticii insulinodependenţi.

 • Analgezice care acţionează la nivel local
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analgezice care acţionează la nivel local

  Dacă durerea este localizată, preferăm gelurile sau plasturii antidurere. Pentru că nu trec prin tractul digestiv, există un risc mai mic de a afecta stomacul sau ficatul, spun specialiştii.

 • Plasturi care înlocuiesc pastilele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plasturi care înlocuiesc pastilele

  Aceste metode de tratament pot fi folosite atât pentru atenuarea simptomelor în caz de reumatism sau de Parkinson,cât şi ca metodă contraceptivă sau pentru renunţarea la fumat.