pastarnac - ultimele știri
Utilizată în diverse preparate, leguma este plină de nutrienți și este o sursă excelentă de vitamine. Păstârnacul este o „rudă” apropiată a morcovului și a pătrunjelului, dar nu doar în ceea ce privește forma, ci și pentru profilul nutrițional foarte asemănător, conform Health.
Un preparat delicios şi uşor de preparat, însă nerecomandat copiilor, deoarece conţine alcool, friptura de porc în sos de bere brună va fi cu siguranţă o surpriză culinară specială atunci când aveţi musafiri la masă. Cum se prepară ea, aflaţi din mat...
Andreea Păstârnac, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost desemnată coordonator naţional al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare ...
Păstârnacul este o legumă des folosită în bucătărie. Fie că îl mâncăm crud, în salate, sau preparat, în ciorbe sau diferite tocăniţe, păstârnacul este foarte scăzut ca număr de calorii.
O reţetă asemănătoare cu aceasta au şi italienii, supă toscană. Absolut delicioasă! Merită să încerci această reţetă a lui Jamie Oliver de supă de fasole şi păstârnac. Bucătarul britanic ştie, cu siguranţă, cum să ne cucerească....
Legumele uitate ale toamnei sunt pe cale de dispariţie în Republica Moldova din cauza tendinţelor moldovenilor de a consuma produse exotice.
A venit iarna, iar într-o zi friguroasă te poţi încălzi cu o mâncare de rădăcinoase cu roşii şi spnac, o reţetă de post pe care am pregătit-o special pentru tine în această perioadă.Dacă ai câteva rădăcinoase prin frigider (fie că e vorba de ţelină, ...
Rinichii sunt cei care elimină toxinele din organism. De aceea, aceştia trebuie curăţaţi periodic, pentru o bună funcţionare