Stiri despre parabeni

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 9 motive pentru care produsele profesionale pentru păr sunt mai eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 motive pentru care produsele profesionale pentru păr sunt mai eficiente

  Adesea ne confruntăm cu probleme ale firului de păr sau scalpului pe care, oricât am încerca să le remediem cu ajutorul produselor disponbile pe rafturile supermarketurilor, nu ajungem niciodată la rezultatul dorit. Şi constatăm că după ce am fost la salon şi am primit o recomandare şi un produs de acolo lucrurile s-au îmbunătăţit rapid şi semnificativ.

 • Acestea sunt substanţele cancerigene din cosmetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acestea sunt substanţele cancerigene din cosmetice

  Ai fi surprinsă să afli că aproape toate produsele de înfrumuseţare şi de întreţinere corporală, precum şamponul sau gelul de duş conţin  substanţe care, potrivit studiilor, sunt prezente în 99% din celulele canceroase. Este vorba despre parabeni care fără doar şi poate sunt asociaţi în cele mai multe dintre cazuri cu cancerul. Află cum te poţi feri de ei!

 • Parabenii: ce sunt şi de ce să-i evităm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parabenii: ce sunt şi de ce să-i evităm

  Pe tot mai multe produse de îngrijire vedem menţiunea „fără parabeni”. Substanţe cu rol de conservare, parabenii ar putea avea efecte negative asupra sănătăţii.

 • Cele mai toxice ingrediente din produsele cosmetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai toxice ingrediente din produsele cosmetice

  Etichetele de pe produsele cosmetice sunt de multe ori greu de descifrat şi deseori cădem în capcana de a cumpăra astfel de creme şi loţiuni care au ingrediente ce ne pot face mai mult rău decât bine.

 • Crema de gălbenele - leacul „natural“ folosit la orice bubă nu este atotputernic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crema de gălbenele - leacul „natural“ folosit la orice bubă nu este atotputernic

  Crema de gălbenele tratează aproape orice - de la eczeme la psoriazis, de la hemoroizi până la acnee. Cel puţin asta deducem dacă luăm în calcul obiceiul multor români care apelează la acest unguent ca la un panaceu. Însă specialişti în dermatologie atrag atenţia că multe persoane supraestimează puterile vindecătoare ale tradiţionalei creme de gălbenele.

 • Cât de periculos este antiperspirantul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculos este antiperspirantul

  Te-ai obişnuit să foloseşti antiperspirantul zi de zi, indiferent de anotimp. Dar ştii oare ce se ascunde în spatele acestui produs, care îţi oferă prospeţime de durată şi miros plăcut?

 • Lista celor mai periculoase chimicale care ar
trebui excluse din produsele cosmetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista celor mai periculoase chimicale care ar trebui excluse din produsele cosmetice

  Organizaţia americană de mediu Environmental Working Group propune marilor companii producătoare de cosmetice o rezoluţie importantă pentru noul an: să excludă de pe listele de ingrediente substanţele care afectează dramatic activitatea hormonală a organismului, produc reacţii alergice şi care pot declanşa cancerul de piele.

 • Antiperspirantele, responsabile pentru apariţia cancerului la sân?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antiperspirantele, responsabile pentru apariţia cancerului la sân?

  Parabenii, chimicale care se regăsesc în antiperspirante, sunt prezenţi şi în multe tumori mamare. În același timp însă, aceștia se regăsesc și în ţesuturile celor care nu utilizează astfel de produse cosmetice care inhibă secreţia glandelor sudoripare.

 • Ce trebuie să ştii despre parabeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre parabeni

  Sunt substanţe cu rol conservant care se găsesc din belşug în compoziţia diferitelor produse cosmetice şi nu numai. Află de ce sunt atât de controversate.

 • Cât de periculoase sunt produsele cu parabeni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculoase sunt produsele cu parabeni?

  Sunt produse sintetice, folosite la conservarea cosmeticelor, alimentelor şi medicamentelor. Unele studii arată că ar favoriza apariţia cancerului, dar în lipsa unor dovezi clare, legislaţia internaţională nu interzice utilizarea lor.

Modifică Setările