Stiri despre nicolae tibrigan

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce cred românii în propaganda anti-vaccin? INTERVIU cu sociologul Nicolae Ţîbrigan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce cred românii în propaganda anti-vaccin? INTERVIU cu sociologul Nicolae Ţîbrigan

  Raportul GLOBSEC 2020 relevă o predispoziţie a circa 43% din populaţia României la teorii ale conspiraţiei, iar această situaţie reprezintă un teren fertil pentru operaţiunile de influenţă malignă şi a campaniilor de dezinformare pe tema vaccinării şi a Covid-19, mi-a declarat într-un interviu, expertul LARICS, sociologul Nicolae Ţîbrigan.

 • Operaţiunea Fact-checking
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea Fact-checking

  2020 rămâne în memoria colectivă drept anul unui bombardament informaţional menit şi să descurajeze încrederea în potenţialul comunităţii cercetătorilor ştiinţifici de pe mapamond, de a găsi un leac pentru pandemia generată de coronavirus. În 2021 vaccinările au început, dar generatorii negativismului subtil au obţinut o victorie vizibilă, respectiv reticenţa celor care nu au suficiente informaţii credibile pentru a se vaccina contra COVID-19.

 • Triunghiul de forţe
geopolitice SUA-China-Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Triunghiul de forţe geopolitice SUA-China-Rusia

  Întrucât urmează o mini-vacanţă de Sărbători, iar în ultimele luni din acest an s-au întâmplat foarte multe evenimente care par a anunţa o încercare de reconfigurare a sferelor de influenţă pe mapamond, le propunem celor interesaţi de relaţii internaţionale şi geopolitică o lectură interesantă despre cele trei mari puteri din acest moment: SUA, China şi Federaţia Rusă.

Modifică Setările