stiri despre hugo chavez

America şi-a prezentat săptămâna trecută documentele fondatoare interimare din epoca Biden, adică strategia de politică externă şi ghidul pentru instituţiile din domeniul securităţii, politicii externe şi a apărării până la apariţia Strategiei Naţionale de Securitate, în câteva luni.

acum 14 ore · comentarii (20)

În ultimii 15 ani, Libertatea în Lume a fost doar în declin, iar în 2020 diferenţa dintre ţările care au înregistrat îmbunătăţiri şi cele care au regresat este cea mai mare din 2006 încoace, scorul agregat deteriorându-se în 45 din 195 de ţări şi teritorii, a subliniat Ştefan Josan, într-un scurt dialog pe tema raportului Freedom House privind starea democraţiei în lume.

acum 58 minute · comentarii (0)

Un lucru mai degrabă rar, Opera a ajuns pe prima pagină a presei şi în Breaking news toată săptămâna. Nu printr-un spectacol remarcabil, ci prin „acţiunea în forţă” a „oamenilor legii” de la DIICOT, care au percheziţionat Opera Naţională Iaşi şi două duzini de locuinţe, reţinând-o pe Dna Beatrice Rancea pentru audieri într-un dosar penal în care este acuzată de delapidare.

acum 3 zile · comentarii (4)

Deşi foarte tânăr, Florin Caracala este nu doar regizor ci şi profesor de teatru nu la una ci la douî universităţi, la Iaşi şi la Craiova. Teatrul Naţional din Iaşi a deschis anul 2021 invitând publicul  în sală, cu porţile deschise, la premiera „Libertate la Bremen” pusă în scenă de Florin Caracala.

acum 3 zile · comentarii (1)

De ziua Naţională Brâncuşi, la 145 de ani de la naşterea marelui sculptor, manifestărilor aniversare târgujiene şi bucureştene li s-a adăugat, cu darul de a rămâne în memoria noastră, o carte de suflet, tipărită de editura Hoffman, în Colecţia Cărţilor esenţiale, carte cu titlul semnificativ ”Recurs la Brâncuşi”.

acum 4 zile · comentarii (0)

Un mare avantaj pe care îl avem în aceste zile este faptul că putem păstra legătura între noi şi partenerii noştri internaţionali prin comunicarea cu ajutorul tehnologiei. Conform unui articol din Forbes, se pare că tot mai multe echipe se formează online cu oameni din diferite părţi ale lumii, iar angajările internaţionale aduc un suflu nou oricărei echipe.

acum 3 zile · comentarii (7)

Nu poţi lua măsuri numai împotriva unora, lăsându-i pe ceilalţi să zburde în funcţii şi sporuri, în decoraţii şi demnităţi. Sunt foşti turnători la securitate sau foşti ofiţeri făcuţi "cetăţeni de onoare", indemnizaţi meritoriu, promovaţi şi livraţi societăţii ca modele, retribuiţi, sub un statut sau altul, "special", din buzunarul public,

acum 4 zile · comentarii (4)
Modifică Setările