Stiri despre gheorghe iancu

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Augustin Zegrean, despre deciziile CCR privind Avocatul Poporului în cazurile Renate Weber şi Gheorghe Iancu: În 2012 era altă Curte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Augustin Zegrean, despre deciziile CCR privind Avocatul Poporului în cazurile Renate Weber şi Gheorghe Iancu: În 2012 era altă Curte

  Reacţia fostului magistrat vine după ce CCR a stabilit că revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului este neconstituţională, desi, în 2012, pe o speţă similară, vizat fiind fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu, Curtea a decis că sesizarea e inadmisibilă. Fostul preşedinte al CCR mai consideră că Avocatul Poporului are suficiente pârghii încât să nu devină subjugat puterii, astfel încât ”poate fi atât de liber pe cât vrea el”.

 • Consiliul de Etică şi Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader din funcţia de rector
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul de Etică şi Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader din funcţia de rector

  Consiliul de Etică şi Management Universitar propune destituirea lui Tudorel Toader de la şefia Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi din cauza refuzului de a-şi exprima un punct de vedere pe existenţa plagiatului în teza de doctorat a lui Codruţ Olaru, potrivit preşedintelui organismului. Toader a fost conducătorul de doctorat al lui Olaru.

 • Rectorul Universităţii Bucureşti a cerut Comisiei de etică să ia în discuţie declaraţiile profesorului Gheorghe Iancu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rectorul Universităţii Bucureşti a cerut Comisiei de etică să ia în discuţie declaraţiile profesorului Gheorghe Iancu

  Universitatea din Bucureşti spune că se delimitează de declaraţiile făcute de profesorul Gheorghe Iancu într-o emisiune la TVR şi respinge orice tentativă de negare a adevărului istoric în legătură cu Holocaustul, iar rectorul instituţiei a cerut conducerii Comisiei de Etică să ia în discuţie afirmaţiile lui Iancu. Iancu a declarat, la TVR, că Adolf Hitler "era ok în 1939 şi abia în 1942 a început să înnebunească".

 • Hitler şi Coaliţia pentru Familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hitler şi Coaliţia pentru Familie

  La finele săptămânii trecute, postul de televiziune naţională a găzduit o dezbatere despre subiectul asupra căruia ni se va cere părerea în referendumul ce va să vină. Lume multă, şi de-o parte şi de alta, s-a adunat să zică ce crede despre familie, printre cei aduşi în discuţie fiind şi Hitler. Nu contează cum a ajuns menţionat în dezbatere, ci ceea ce contează sunt părerile exprimate.

 • Eroarea din Codul de Procedură Penală referitoare la
stupefiante, taxată de specialişti. Decizia Curţii Constituţionale nu duce la
eliberarea traficanţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eroarea din Codul de Procedură Penală referitoare la stupefiante, taxată de specialişti. Decizia Curţii Constituţionale nu duce la eliberarea traficanţilor

  Specialiştii în drept, dar şi judiciariştii taxează gafa Parlamentului care a adoptat noile coduri penale cu erori grave. Curtea Constituţională a descoperit o „scăpare“ a Noului Cod de Procedură Penală: infracţiunea de trafic de stupefiante, la care se face referire în Codul de Procedură Penală, nu este reglementată în legislaţia penală română.

 • De ce nu pot lua produse gratis clienţii care nu primesc bon fiscal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu pot lua produse gratis clienţii care nu primesc bon fiscal

  Normativul prin care clienţii ar fi îndreptăţiţi să plece cu bunul sau serviciul achiziţionat fără să-l plătească, dacă vânzătorii nu le eliberează bon fiscal, nu va putea fi aplicat pentru că, în practică, banii sunt deja daţi în momentul înregistrării tranzacţiei în casa de marcat, susţin specialiştii. În plus, prevederea ar putea declanşa conflicte.

 • Altă retrocedare suspectă a ANRP, cu girul Alinei Bica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Altă retrocedare suspectă a ANRP, cu girul Alinei Bica

  O altă retrocedare care ridică multe semen de întrebare îi are în prin plan pe oamenii de afaceri  Gheorghe Iaciu şi Mihai Rotaru. Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, alături de ceilalţi membrii ai comisiei, le-ar fi acordat celor doi afacerişti despăgubiri supraevaluate, de peste 35 de milioane de lei, pentru un teren din Afumaţi, afirmă curentul.ro.

 • PDL contestă noul Avocat al Poporului. „Nu respectă lista lui Barroso
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PDL contestă noul Avocat al Poporului. „Nu respectă lista lui Barroso"

  Parlamentul l-a validat pe Crişu Anastasiu în funcţia de Avocat al Poporului, dar numirea acestuia naşte controverse. PDL nu este de acord cu numirea şi invocă punctul 7 din scrisoarea trimisă de Jose Manuel Barroso lui Victor Ponta. Punctul şapte al acestei scrisori cerea un Avocat al Poporului validat cu acordul tuturor formaţiunilor parlamentare.

 • Chelaru: Săptămâna viitoare se va decide cine va fi Avocatul Poporului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chelaru: Săptămâna viitoare se va decide cine va fi Avocatul Poporului

  Vicpreşedintele Senatului Ioan Chelaru a anunţat luni, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului, că în perioada următoare se vor întâlni toți liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta propunerile pentru persoana care va ocupa funcția de Avocat al Poporului.

 • Gheorghe Iancu, propunerea PDL pentru Avocatul Poporului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Iancu, propunerea PDL pentru Avocatul Poporului

  Comisia Europeană a solicitat forţelor politice din România să găsească pe cale consensuală un nume pentru Avocatul Poporului, iar propunerea PDL este Gheorghe Iancu. Declaraţia a fost făcută, astăzi, de prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda.

 • Avocatul Poporului, executat cu Monitorul Oficial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul Poporului, executat cu Monitorul Oficial

  Maniera în care a fost revocat Avocatul Poporului de către actuala majoritate parlamentară arată de ce avea USL nevoie de controlul total asupra Monitorului Oficial.

 • Avocatul Poporului despre intenția de revocare: Este un atac pe la spate, nu am încălcat legea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avocatul Poporului despre intenția de revocare: Este un atac pe la spate, nu am încălcat legea

  Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat intenţia USL de a-l revoca din funcţie afirmând despre aceasta că este „un atac pe la spate", surprinzător şi de neînţeles în condiţiile în care el consideră că nu a încălcat „Constituţia şi legile". Comisia Juridică a Parlamentului a avizat favorabil revocarea lui Iancu din funcție.

 • UPDATE Ajutor neaşteptat pentru Năstase VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Ajutor neaşteptat pentru Năstase VIDEO

  Avocatul Poporului ameninţă cu sesizarea Curţii Constituţionale în cazul judecătoarei Ioana Bogdan, despre care avocaţii fostului premier spun că nu are decret de numire semnat de preşedintele României. CSM susţine că va analiza cererea Avocatului Poporului

 • Gheorghe Iancu: Întoarcerea dansatorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Iancu: Întoarcerea dansatorului

  Unul dintre cei mai celebri balerini de origine română ai lumii se reîntâlneşte cu o mare coregrafă, Miriam Răducanu, într-un spectacol istoric despre viaţă, vulnerabilitate şi regăsire, care va fi difuzat de TVR Cultural în acest weekend, sâmbătă seară, de la ora 21.45.

 • GALERIE FOTO Istoria Sătmarului văzută prin lentila aparatului de fotografiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Istoria Sătmarului văzută prin lentila aparatului de fotografiat

  Gheorghe Iancu (69 de ani) a fost  fotograf la ziarul “Cronica Sătmăreană”, colaborând, în acelaşi timp,  la ziarul “Scânteia” şi revista “Flacăra” Sătmăreanul  a imortalizat în peste 3 milioane de cadre, de-a lungul celor 24 de ani de carieră, transformarea municipiului Satu Mare.

 • Fotograful de milioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotograful de milioane

  Fotograf de meserie, Gheorghe Iancu a strâns până acum peste 3.000.000 de cadre, echivalentul a peste 150.000 de filme fotografice Este de 50 de ani membru al Asociaţiei Fotografilor din România.

 • Ancheta unei crime pasionale. Ucigaşul e internat la spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ancheta unei crime pasionale. Ucigaşul e internat la spital

  Un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă după ce şi-a înjunghiat concubina. Gheorghe Iancu urmează să fie propus pentru arestare preventivă după ce a lovit-o cu cuţitul de şase ori, până a murit, pe partenera lui de viaţă.

Modifică Setările