Stiri despre george butunoiu

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adică boema bine marketată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adică boema bine marketată

  Boema, aşa cum a apărut şi cum a fost definită ea prin anii 1830, a murit definitiv în anii 80 ai următorului secol. A murit ca oamenii, adică fără vreo şansă de a mai fi readusa vreodată la viaţă, aşa cum se mai întâmplă cu diverse lucruri, fenomene sau mişcări sociale.

 • Riscurile meseriei de evaluator de restaurante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile meseriei de evaluator de restaurante

  Se ştie bine, oamenilor le place să descopere locuri speciale şi ascunse, de care puţini alţii au auzit, fie că e vorba despre restaurante, despre evenimente sau multe altele. Şi eu, când scriu despre vreun restaurant puţin ştiut, am cei mai mulţi cititori, mai ales dacă e şi ceva deosebit acolo. Aşa că atunci când primesc un astfel de pont, mă grăbesc să ajung.

 • Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?

  Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

 • Chelneriţa de la raw vegan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chelneriţa de la raw vegan

  Pentru prima dată de când scriu articole despre restaurante pe acest site, sunt în încurcătură, fiindcă nu ştiu cum se evaluează un restaurant raw vegan şi trebuie să-l şi forţez să intre într-un sistem de clasificare despre care nu sunt sigur că i se poate aplica în totalitate.

 • Cum să pierzi un job făcând pe durul când nu eşti un dur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să pierzi un job făcând pe durul când nu eşti un dur

  Am primit de curând o recrutare pentru un post de director general, pentru o mare companie străină, la care prima cerinţă, înainte de orice altceva, a fost să nu le prezint cumva vreun candidat agresiv, indiferent de ce experienţă sau competente tehnice ar avea. Şi, ca să sublinieze şi mai mult importanţa acestui criteriu de selecţie, mi-au cerut să menţionez asta în mod expres în anunţ, dacă intenţionam să pun vreunul.

 • Singurul restaurant din mijlocul Bucureştiului la care nu ai avea curajul să te duci pe jos...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singurul restaurant din mijlocul Bucureştiului la care nu ai avea curajul să te duci pe jos...

  Nu am trecut niciodată până acum dincolo de strada Petricani, deşi am mers de foarte multe ori pe ea, în sus şi în jos. Vedeam lacuri acolo, mulţi copaci şi verdeaţă, terenuri virane întinse. Ştiam de lacul şi de Mănăstirea Plumbuita, auzisem de faimosul cartier din jurul lor şi îmi tot propuneam să merg într-o zi, dar tot amânăm.

 • Trainerul de chelneri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trainerul de chelneri

  Nor Sky Casual Restaurant a fost descoperirea plăcută a sezonului pentru mine. Şi acum vorbesc despre mâncare, pentru că de panoramă şi de ambianţa nu mă îndoiam.

 • Gok-Oguz, restaurantul găgăuz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gok-Oguz, restaurantul găgăuz

  Gok-Oguz e un restaurant cunoscut la Chişinău, mai multă lume mi-a recomandat să merg să mănânc acolo. Şi m-am dus. La început am crezut că marea surpriză va veni din farfurie, însă la sfârşitul mesei mi-am zis că faima îi este legată mai degrabă de casă şi de curtea ca din romane şi din filme, decât de mâncare. De fapt, şi prezentarea lor de pe site tot cu asta începe:

 • Cu Ferrari-ul la street food
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu Ferrari-ul la street food

  La Raionul de Peşte din Piaţa Dorobanţilor am fost şi când s-a deschis, acum vreo doi ani, cred. Am mâncat bine, însă am avut două probleme mari cu ei atunci: am aşteptat îngrozitor de mult nişte lucruri relativ simple de mâncare şi a fost foarte inconfortabil din cauza căldurii, m-au trecut toate sudorile şi s-a dus toată plăcerea unui prânz bun, chiar şi îndelung aşteptat, cum a fost.

 • Lupta cu înscrierea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta cu înscrierea

  Nu credeam că o să ajung să fiu obligat să o recunosc public, însă ăştia mici din generaţia care vine din urmă îmi dau lecţii usturătoare când vine vorba despre imaginaţie... :(

 • Să ai încredere într-un om, poate în doi, dar niciodată într-un grup!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să ai încredere într-un om, poate în doi, dar niciodată într-un grup!

  Firma nu e om! Şi nici măcar oamenii din firma nu mai sunt oameni când se adună într-un grup şi fac lucrurile şi iau deciziile împreună. Adică, nici grupul nu e om. Să uiţi asta, sau să nu o ştii deloc, doar pentru că încă nu ţi s-a întâmplat ţie, te poate costa scump.

 • Tanti Ioana nu avea niciodată carne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tanti Ioana nu avea niciodată carne

  Am avut o copilărie comunistă frumoasă şi liniştită, într-un mic sat din Moldova. Ai mei aveau carne, am fi putut să mâncăm şi de două ori pe săptămână, dacă am fi vrut, ba poate chiar şi mai des – de la Crăciun până spre martie sau chiar aprilie, pentru că se tăia porcul şi o parte din carne era pusă la borcan, în untură.

 • S-a încheiat la Bucureşti cea de-a XXVI-a ediţie a Concursului Naţional
de Critică şi Interpretare Muzicală „Mihail Jora”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a încheiat la Bucureşti cea de-a XXVI-a ediţie a Concursului Naţional de Critică şi Interpretare Muzicală „Mihail Jora”

  Competiţie lansată imediat după Revoluţie prin iniţiativa fondatorului, prof. univ. dr. Dr. H. C. Grigore Constantinescu, pentru omagierea centenarului (1991) naşterii marelui muzician român Mihail Jora, Concursul Naţional de Interpretare Muzicală ce-i poartă numele a reunit timp de două decenii şi jumătate tineri aspiranţi la performanţă în arta interpretativă.

 • STUDIU Companiile se plâng că nu găsesc angajaţii potriviţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Companiile se plâng că nu găsesc angajaţii potriviţi

  Firmele ajung să facă interviuri pe bandă rulantă pentru a angaja oamenii potriviţi în poziţiile dedicate începătorilor. Lipsa de pregătire a tinerilor, faptul că aceştia îşi „cosmetizează” CV-urile, dar şi neseriozitatea de care dau dovadă îngreunează mult procesul de recrutare, susţin specialiştii.

 • Domnule Butunoiu, scăpaţi-ne de ei...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnule Butunoiu, scăpaţi-ne de ei...

  Cu puţine excepţii, felul în care se fac lucrurile, relaţiile sociale şi tot ce se întâmplă în companiile şi în instituţiile de stat e sinistru, dezgustător şi dezumanizant, în sensul cel mai direct al termenului.

 • Angajarea rudelor în firma proprie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajarea rudelor în firma proprie

  În marile corporaţii şi, în general, în firmele străine bine structurate şi organizate, cu proceduri solide, problema pare definitiv rezolvată, fără echivoc, subiectul clasat, nu am mai auzit pe cineva până acum să vrea să-l repună în discuţie.

 • Micul Butunoiu nu va face Ştiinte Economice la Harvard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micul Butunoiu nu va face Ştiinte Economice la Harvard

  Unul dintre multele coşmaruri ale părinţilor ‒ şi, probabil, cel mai acuzator ‒ e că nu ştiu pe cine să creadă atunci când primesc răspunsuri atât de diferite la întrebarea cu unde e mai bine să-l trimită pe ăla micu’ la şcoală, la ce liceu, mai întâi, şi apoi la ce facultate.

 • Românii s-au săturat de colegi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii s-au săturat de colegi

  Aproape 60% din români ar vrea să renunţe la biroul clasic şi să se întreţină muncind din propria sufragerie, arată site-ul BestJobs.

 • George Butunoiu: Angajaţii români sunt indisciplinaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Butunoiu: Angajaţii români sunt indisciplinaţi

  Cei mai mulţi dintre angajaţi români au percepţia că nu se munceşte decent şi se câştigă mult prea puţin, ceea ce nu este adevărat, afirmă George Butunoiu, care face recrutări de foarte mulţi ani. Potrivit acestuia, românii sunt indisciplinaţi la muncă, în special din cauza neîncrederii faţă de ceilalţi.

 • Piaţa muncii: se cer specialişti trecuţi de 45 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa muncii: se cer specialişti trecuţi de 45 de ani

  Binecunoscuta criza economică se resimte din ce în ce mai mult în România, iar una dintre cele mai afectate este piaţa muncii. La finele lunii ianuarie erau 740.982 de şomeri, un număr atât de mare nemaifiind atins din martie 2003, când 779.154 de persoane erau înregistrate ca neavând un loc de muncă, potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Modifică Setările