Stiri despre frisca

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară îngheţata de pepene
galben şi căpşuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară îngheţata de pepene galben şi căpşuni

  Un desert delicios şi răcoritor pentru zilele călduroase de vară, îngheţata de pepene galben şi căpşuni este şi uşor de pregătit. Cum se prepară aceasta şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din materialul următor.

 • Tort de ciocolată fără făină, reţeta pas cu pas FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort de ciocolată fără făină, reţeta pas cu pas FOTO

  Coacerea unui blat nu a fost niciodată mai simplă. Acest desert apetisant cu ciocolată va fi gata în mai puţin de 1 oră. Aşa că poţi savura o felie de tort de ciocolată fără făină şi le poţi oferi o porţie chiar şi celor dragi, mai ales dacă au intoleranţă la gluten, un element prezent în cereale.

 • Cel mai bun tort de ciocolată şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun tort de ciocolată şi frişcă

  Luna lui Mărţişor merită sărbătorită aşa cum se cuvine: cu o felie de tort delicios de ciocolată şi cu multă voie bună! Încearcă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi şi lasă-te ispitită de un desert apetisant.

 • Cum se pregăteau pe vremuri cei mai buni mici: ingredientul care îi face pufoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se pregăteau pe vremuri cei mai buni mici: ingredientul care îi face pufoşi

  Neplipsiţi de pe mesele românilor, indiferent de ocazie, tradiţionalii mititei sunt deosebit de gustoşi dacă alegi să-i prepari acasă. Reţeta nu este complicată, însă necesită mare atenţie la pregătire. Reţeta delicioşilor mititei o găsim la Radu Anton Roman, în cartea „Poveştile bucătăriei româneşti“.

 • Savarine cu rom şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Savarine cu rom şi frişcă

  Prăjiturile tale preferate din copilărie, savarinele pot fi preparate şi acasă. Însiropate şi cu multă frişcă, aceste savarine vor fi terminate în timp record de familia ta.

 • Cea mai simplă reţetă de savarină. Desertul care ne-a cucerit din copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai simplă reţetă de savarină. Desertul care ne-a cucerit din copilărie

  Savarina nu s-a numărat printre deserturile mele favorite. Dar pentru că era cap de listă pentru cei dragi, am învăţat în timp să fac cea mai simplă reţetă de savarină, care să-mi şi iasă perfect. Am cules-o din cartea Mariei Cristea Şoimu „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ şi am de gând să o împărtăşesc cu voi.

 • Cea mai bună prăjitură cu dovleac şi cremă de brânză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu dovleac şi cremă de brânză

  Această variantă dulce a clasicei lasagna, cea mai bună prăjitură cu dovleac şi cremă de brânză, este desertul acestui sezon. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cele pe care le vei cumpăra trebuie să fie proaspete.

 • Cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă

  Cauţi cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prăjituri care va fi mâncată la fel de repede? Trebuie să faci mai multă, pentru că sigur vei avea nevoie pentru a potoli poftele celor apropiaţi.

 • Cel mai bun chec cu vanilie şi migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun chec cu vanilie şi migdale

  Am pregătit tot feluri de prăjituri în ultima vreme, dar n-am încercat cel mai bun chec cu vanilie şi migdale. Se face foarte uşor, destul de rapid şi nu ai nevoie de multe ingrediente. De fapt, sunt necesare chiar câteva. Unde mai pui că te poţi răsfăţa cu fructe proaspete şi puţină frişcă.

 • Choux a la creme cu frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Choux a la creme cu frişcă

  Micile gogoşi cu cremă se numără printre cele mai apreciate deserturi. De data aceasta am pregătit 20 de choux a la creme cu frişcă, chiar şi pentru cei mai cârcotaşi. Pentru ca gogoşile pentru choux à la crème să iasă perfect, coace-le la foc mic şi nu deschide uşa la cuptor în primele 20 de minute.

 • Cupe de ciocolată cu zmeură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cupe de ciocolată cu zmeură

  Visul oricărui iubitor de ciocolată se desăvârşeşte odată cu această reţetă. Prepară cele mai bune cupe de ciocolată cu zmeură, aceste fructe dulci-acrişoare ale verii.

 • Prăjitură cu cremă de ciocolată şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de ciocolată şi frişcă

  Ne bucurăm de fiecare dată când pregătim acest desert răcoros pentru că nu uităm niciodată să-l ornăm şi cu câteva bucăţele de pepene roşu. Aşa că vă poftim şi pe voi la o felie din această prăjitură cu cremă de ciocolată şi frişcă şi o cană cu ceai.

 • Prăjitură cu frişcă şi ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu frişcă şi ciocolată

  Dacă vrei să obţii încă o tavă cu prăjitură cu frişcă şi ciocolată, dublează cantitatea de ingrediente. Noi am făcut-o şi ne-am invitat şi prietenii la o porţie din această prăjitură, pe care am însoţit-o cu un ceai fierbinte.

 • Tort de brânză cu vişine şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort de brânză cu vişine şi frişcă

  Nu e nevoie de o ocazie specială pentru prepararea unui tort de brânză cu vişine şi frişcă. Cu o felie din acest tort te poţi răsfăţa la un o ceai ori cafea într-o după-amiază de vară. Poate fi la fel de bine desertul preferat al tău şi al celor dragi.

 • Sfaturi culinare de la
câştigătorii „Masterchef“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi culinare de la câştigătorii „Masterchef“

  Ştiaţi că frişca se prepară întotdeauna din smântână foarte rece? Sau că o bucată de carne se taie numai pe fibră? Înaintea debutului celui de-al treilea sezon al show-ului „Masterchef“, care începe din 18 martie, la Pro TV, câştigătorii ediţiilor precedente vă oferă câteva sfaturi folositoare în bucătărie.

 • Prăjitură cu mere şi frişcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu mere şi frişcă

  Un desert uşor, ideal de servit împreună cu prietenii. Cu acest deliciu vei impresiona pe toată lumea. Încearcă reţeta pe care ţi-o propunem.

 • Cătălin Sârbu, zis Frişcă, avea
permisul de conducere suspendat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Sârbu, zis Frişcă, avea permisul de conducere suspendat

  Cătălin Sârbu, zis Frişcă , şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină petrecut weekend-ul trecut. Hackerul despre care se spune că a fost unul dintre iniţiatorii licitaţiei fictive prin care a fost vândută Catedrala din Alexandria, pe internet, avea permisul de conducere suspendat, la data producerii accidentului.

Modifică Setările