Stiri despre forma

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum poţi să faci un tort şi să ascunzi în el un cadou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să faci un tort şi să ascunzi în el un cadou

  „Tortul surpriză“ pentru cei dragi se poate face foarte uşor şi este de mare efect. Sărbătoritul poate găsi în interiorul tortului o mică surpriză. De exemplu, copilul îşi poate găsi jucăria preferată. Important este ca surpriza să fie de dimensiuni mici.

 • Modalităţi prin care alergi din plăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modalităţi prin care alergi din plăcere

  Există foarte multe exerciţii fizice pe care le poţi include în antrenamentul zilnic, însă alergatul este principalul sport practicat de cei mai mulţi dintre noi. El ajută întregul organism să funcţioneze mai bine prin stimularea circulaţiei sangvine, fiind benefic pentru persoanele care suferă de obezitate, diabet, boli cardiace, tensiune arterială.

 • De ce beneficii te bucuri dacă practici yoga 12 luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce beneficii te bucuri dacă practici yoga 12 luni

  Yoga a fost exercitată din timpuri străvechi, iar înţelepţii budişti o foloseau pentru a-şi îmbunătăţi concentrarea şi pentru a se menţine focalizaţi. Astăzi, yoga este practicată pe tot globul, iar multe vedete vorbesc despre beneficiile ei.

 • Cum îţi trădeză forma sprâncenelor caracterul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi trădeză forma sprâncenelor caracterul

  Mulţi cred că ochii sunt „oglinda sufletului“, iar forma sprâncenelor are un cuvânt de spus în modul în care arată privirea. Ceea ce nu ştiai, este că forma sprâncenelor poate oferi indicii despre personalitatea ta.

 • Ce spune forma nasului despre tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune forma nasului despre tine

  Unii au nasul mare, alţii scurt şi îngust. Indiferent de forma lui, nasul poate oferi informaţii preţioase despre personalitatea noastră. Aceasta este concluzia la care a ajuns Avraham Tamir, un academician de la Universitatea Ben-Gurion, Israel.

 • Ce să ştii despre forma inelelor de logodnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să ştii despre forma inelelor de logodnă

  Când un bărbat visează să îi ofere iubitei sale inelul de logodnă perfect, deseori ia în calcul doar mărimea pietrei şi tipul de metal preţios din care este făcut. Să fie din aur galben, să se asorteze cu verigheta şi piatra să fie cât mai mare, ca să ştie femeia cât de mult este iubită. Dacă îndeplineşte aceste criterii, tot ce rămâne de făcut este ca ea să zică DA.

 • Exerciţii fizice care te ţin în formă, în 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţii fizice care te ţin în formă, în 2017

  Mesele îmbelşugate de Sărbători, stropite din plin cu alcool, ne aduc de cele mai multe ori un plus nedorit de kilograme. Fustele devin prea strâmte sau cureaua de la pantaloni trebuie neapărat slăbită. Dacă aceasta a fost situaţia şi anul acesta, e timpul pentru câteva exerciţii fizice care să ne redea silueta. Cele mai multe dintre acestea pot fi făcute acasă şi nu necesită niciun fel de echipament special.

 • Cum îţi menţii greutatea după ce slăbeşti drastic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi menţii greutatea după ce slăbeşti drastic

  Pentru unii, să slăbeşti este mult mai simplu decât să-ţi menţii greutatea după ce ai pierdut peste 10 kilograme, de exemplu. Urmează sfaturile următoare şi vei câştiga şi această luptă.

 • Ce spune forma nasului despre tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune forma nasului despre tine

  Ştiai că nasul oferă multe informaţii despre personalitatea ta? Fie că este drept sau cârn, mic sau mare, analizează-te în oglindă şi vezi ce spune el despre tine.

 • Mădălin Voicu: Legea antifumat ar trebui regândită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mădălin Voicu: Legea antifumat ar trebui regândită

  Deputatul PSD Mădălin Voicu nu este de acord cu forma legii care interzice fumatul în spaţiile publice, arătând că fumătorilor trebuie să li se pună dispoziţie spaţii pentru fumat. Legea antifumat ar fi trebuit să fie votată, astazi, în Camera Deputaţilor, dar a fost scoasă de pe ordinea de zi.

 • Forma unghiilor spune ce fel de persoană eşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forma unghiilor spune ce fel de persoană eşti

  Doar uitându-te la unghiile cuiva poţi afla multe detalii despre caracterul acelei persoane. Află de aici ce spun unghiile tale despre temperamentul tău.

 • Eminescu despre formele fără fond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eminescu despre formele fără fond

  Formele fãrã fond alcãtuiesc o temã fundamentalã în opera eminescianã. Dacã Maiorescu are o abordare mai mult teoreticã a formei fãrã fond, în literaturã şi culturã, şi parţial în viaţa politicã, Eminescu vede în formele fãrã fond un principiu explicativ al tuturor evenimentelor şi faptelor din societate.

 • Cum a fost îngropată industria Botoşaniului după 1990. Uriaşele fabrici ale ”Epocii de Aur” au fost şterse de pe faţa pământului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a fost îngropată industria Botoşaniului după 1990. Uriaşele fabrici ale ”Epocii de Aur” au fost şterse de pe faţa pământului

  Foştii municitori şi ingineri ai ”Epocii de Aur” îşi aduc şi astăzi amint cu nostalgie de uriaşa zona industrială a Botoşaniului, o mândrie a Moldovei comuniste. Aceştia susţin că uzinele erau competitive dar au căzut victime devalizării, fiind lăsate intenţionat fără piaţă de desfacere. Astăzi zona industrială a Botoşaniului, este doar o ruină întinsă pe câteva zeci de hectare.

 • Sfaturi pentru un abdomen plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru un abdomen plat

  Ai încercat fel şi fel de diete şi nici una nu te-a ajutat să scapi de kilogramele în plus? Nu renunţa! Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să fii în formă la începutul acestei primăveri.

 • 5 greşeli frecvent întâlnite în realizarea exerciţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 greşeli frecvent întâlnite în realizarea exerciţiilor

  Entuziasmul de a merge la sală pentru a fi în formă poate fi „răsplătit“ cu accidentări ori cu dureri de spate sau de articulaţii dacă nu facem exerciţiile în poziţiile corecte. Împreună cu antrenorul de fitness Ilinca Tarbujaru, am pus în scenă cele mai întâlnite astfel de scenarii.

 • Forma penisului este dată de degetul mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forma penisului este dată de degetul mare

  De-a lungul timpului, în întreaga lume au apărut tot mai multe mituri despre cum poţi afla mai simplu forma şi lungimea unui penis. Acum, mai mulţi specialişti de renume au ajuns la concluzia că poţi afla forma penisului uitându-te la degetul mare al unui bărbat.

 • Nadal şi-a propus să redevină număr 1 mondial în 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nadal şi-a propus să redevină număr 1 mondial în 2012

  Aflat pe locul 2 ATP, jucătorul Rafael Nadal a dezminţit zvonurile potrivit cărora s-ar afla într-o condiţie fizică precară înaintea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, afirmând că umărul său este într-o stare perfectă şi că obiectivul lui este de a redeveni numărul 1 mondial.

 • FOTO Un stol de păsări s-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Un stol de păsări s-a "transformat" în zbor în creaturi marine

  Asociem delfinii şi caracatiţele cu lumea marină, dar întâmplarea a făcut ca formele lor să apară chiar pe cerul Scoţiei. Un fotograf a surprins un stol de păsări care, în timpul zborului, s-a transformat într-un delfin, o balenă şi o caracatiţă.

 • VIDEO Cum ne menţinem creierul „în formă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum ne menţinem creierul „în formă“

  Practicarea unui sport, urmarea unei diete echilibrate, respectarea  programului de somn şi lectura încetinesc declinul cognitiv. Stimularea creierului trebuie să devină o obişnuinţă, deoarece este singurul mod prin care putem face faţă volumului mare de informaţii cu care intrăm zilnic în contact.

 • Hagi şi Popescu, mai în formă ca Ronaldo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hagi şi Popescu, mai în formă ca Ronaldo

  Brazilianul s-a făcut de ruşine în faţa „bunicilor“ Generaţiei de Aur. La 46, respectiv 43 de ani, cei doi români au arătat o condiţie fizică mai bună decât „Il Fenomeno“, mai tânăr (34 de ani), dar şi mult mai gras.

 • Suntem ceasornicarii propriului ceas biologic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suntem ceasornicarii propriului ceas biologic

  Știai că organismul este prevăzut cu un așa-numit ceas intern care ne ajută să fim în formă în timpul zilei și să ne odihnim în timpul nopții?  Deşi factorii externi îl pot deregla în orice moment, depinde doar de noi să-l menţinem în condiţii optime de funcţionare.

Modifică Setările