Stiri despre factura

  241 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cât costă căldura în Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă căldura în Moldova

  Familiile racordate la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice trebuie să achite facturi cât jumătate din salariul mediu.

 • Jecmăniţi cu factura la gunoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jecmăniţi cu factura la gunoi

  Preţul pentru ridicarea şi depozitarea gunoiului menajer în oraşul de pe Milcov este dublu faţă de alte oraşe. O bună parte din factură o reprezintă chiria percepută de Compania de Utilităţi Publice pentru pubelele de gunoi. Pentru două containere, focşănenii plătesc chirie 600 de lei pe an.

 • Vaslui: Casierii Termica vor bate din ușă în ușă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Casierii Termica vor bate din ușă în ușă

  Casierii societății de furnizare a energiei termice în sistem centralizat vor vizita, începând de astăzi, fiecare abonat al SC Termica, pentru a crește gradul de colectare al încasărilor.

 • Spune-mi câte ţevi ai, să-ţi spun cât plăteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spune-mi câte ţevi ai, să-ţi spun cât plăteşti

  Deveanul Mircea Jecherean se plânge că facturile la căldură au explodat. Zeci de deveni, debranşaţi de la sistemul centralizat, iau zilnic cu asalt sediul ISTA pentru a reclama că plătesc prea mult pentru căldura.

 • Neamţ: Factură-record la plata căldurii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Factură-record la plata căldurii

  Elena Corfu a fost anunţată că are de plătit peste 1.000 de lei pentru agentul consumat în luna decembrie în două camere. Femeia are repartitoare şi a fost plecată de Crăciun şi Anul Nou. Nici dacă ar fi ţinut caloriferele deschise la maxim non-stop, tot n-ar fi ajuns la această sumă.

 • Facturi mai mari cu 15% la căldură la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facturi mai mari cu 15% la căldură la Constanţa

  La jumătatea lunii ianuarie, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) din Constanţa a emis facturile la căldură pe luna decembrie. Majorarea preţului gigacaloriei, de la 119 la 150 de lei, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, s-a resimţit în bugetul constănţenilor.

 • SCUMP, FOARTE SCUMP: Căldura la trei camere: 320 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SCUMP, FOARTE SCUMP: Căldura la trei camere: 320 de lei

  Facturile pe luna decembrie emise pentru cei care primesc căldură în sistem centralizat au, în medie, o valoare de două ori mai mare decât cele de la gaz. Chiar dacă  RFV Distriterm, compania ce a preluat distribuţia de căldură de la Uzina Electrică,  le-a promis zălăuanilor că vor avea mai puţin de plătit, primele facturi emise în luna decembrie de companie nu susţin deloc promisiunea.

 • Târgu-Jiu: Atenţie mare cui plătiţi facturile! Astfel riscaţi să daţi bani escrocilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Atenţie mare cui plătiţi facturile! Astfel riscaţi să daţi bani escrocilor

  Având în vedere cazul din judeţul Arges, în care un pretins angajat al unei companii energetice efectua citiri sau verificări ale contoarelor electrice pentru consumatorii casnici din Pitesti, CEZ aduce în atenţia clienţilor săi aspecte deosebit de importante de care trebuie să ţină seama în momentul în care utilizează serviciile aflate în portofoliul companiei.

 • În luna decembrie, factura la încălzire creşte precum cozonacul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În luna decembrie, factura la încălzire creşte precum cozonacul

  Apartamentele racordate la ENET au fost încălzite în noiembrie doar noaptea. În decembrie, au avut căldură non-stop. Focşănenii au consumat în noiembrie cu 35 % mai puţină energie termică decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Încasările ENET sunt la acelaşi nivel ca urmare a creşterii tarifelor cu 37%.