Stiri despre estrogen

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care conţin o cantitate mare de estrogen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care conţin o cantitate mare de estrogen

  Estrogenul este hormonul feminin responsabil pentru buna funcţionare a sistemului reproducător, însă joacă un rol important şi în starea de dispoziţie a fiecăreia. Când nivelul de estrogen este scăzut sau există fluctuaţii, metabolismul corpului este dat peste cap. Încep să fie prezente transpiraţia excesivă, schimbările de dispoziţie, creşterea în greutate, oboseala, dureri frecvente de cap, scăderea libidoului şi lista poate continua.

 • De ce apare
cancerul de sân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apare cancerul de sân

  Medicii specialişti au identificat până acum anumiţi factori de risc, dintre care unii pot fi modificaţi, în timp ce alţii, nu.

 • Avantajele consumului redus de carne roşie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avantajele consumului redus de carne roşie

  Despre consumul de carne părerile sunt împărţite atât pro, cât şi contra. Fiecare este liber să opteze pentru alimentaţia dorită, astfel că astăzi avea de-a face cu stiluri alimentare diferite de la raw şi vegan până la lacto-ovo-vegetarian.

 • Ce este fibroadenomul mamar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este fibroadenomul mamar

  Prezent la aproximativ 10% din femei, fibroadeonomul mamar apare, în cele mai multe situaţii, înaintea împlinirii vârstei de 40 de ani.

 • Când intervine declinul
testosteronului. Semne de andropauză precoce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când intervine declinul testosteronului. Semne de andropauză precoce

  Schimbările hormonale nu le afectează doar pe femei. Termenul de menopauză este asociat în mod firesc cu genul feminin, însă şi cel masculin apre parte de schimbări hormonale asociate vârstei. Procesul este cunoscut sub numele de andropauză şi începe la 40 de ani.

 • Cele 5 semne ale ovulaţiei. Le cunoşti?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 5 semne ale ovulaţiei. Le cunoşti?

  Dacă încerci să rămâni gravidă, este bine să identifici corect acele zile când eşti la ovulaţie. Aşa îţi măreşti şansele să devii mamă, cât mai repede.

 • Semne ale menopauzei care te duc la endocrinolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne ale menopauzei care te duc la endocrinolog

  Deşi văzută ca o problemă de sănătate, menopauza nu este o boală, în ciuda simptomelor care o însoţesc. Este vorba despre un fenomen fiziologic cu care se confruntă toate femeile la un moment dat.

 • Mărirea
naturală a sânilor: mit sau adevăr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea naturală a sânilor: mit sau adevăr?

  Femeile care nu au fost înzestrate de la natură cu un bust generos caută tot felul de soluţii pentru mărirea sânilor. Cremele, tincturile şi pastilele pe bază de hormoni sunt frecvent vizate de doamnele care visează la sâni mai mari. Dar sunt aceste soluţii eficiente? Mărirea naturală a sânilor poate fi posibilă?

 • FOTO O afecţiune a făcut uriaşi sânii unei femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO O afecţiune a făcut uriaşi sânii unei femei

  O femeie de 40 de ani din Texas a fost nevoită să recurgă la o operaţie de micşorare a sânilor, după ce s-a chinuit ani de zile din cauza unei maladii rare care a determinat creşterea bustului ei până la dimensiunea incredibilă de 36NNN.

 • Cum afectează ciclul menstrual somnul femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum afectează ciclul menstrual somnul femeilor

  De parcă epuizarea, crampele şi durerile de cap nu erau de ajuns, multe femei au parte în timpul menstruaţiei şi de probleme cu somnul, notează „Huffington Post“.

 • Ajutoare din natură care sporesc fertilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoare din natură care sporesc fertilitatea

  Dacă nu reuşeşti să rămâi însărcinată din cauza unor probleme de sănătate, află că sunt unele plante ce stimulează fertilitatea. Înainte de a începe un tratament naturist, este foarte important să discuţi cu medicul tău de familie.

 • 5 mituri despre soia pe care probabil încă le crezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre soia pe care probabil încă le crezi

  În ciuda faptului că este omniprezentă şi că derivatele sale au împânzit rafturile magazinelor, încă mai planează o mulţime de confuzii în ceea ce priveşte soia. Dacă e sănătos să fie consumată de către bărbaţi sau dacă are vreo legătură cu cancerul de sân, sunt doar două din aceste dileme.