Stiri despre diplome

  189 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Absolvenţii „Spiru Haret“ îşi revendică diplomele de licenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Absolvenţii „Spiru Haret“ îşi revendică diplomele de licenţă

   Sute de absolvenţi din promoţia 2009 a Universităţii „Spiru Haret“ – Centrul Teritorial Zalău le-au cerut conducerilor facultăţilor absolvite să le elibereze diplomele de licenţă. În caz contrar, ei spun că vor da universitatea în judecată.

 • Călăraşi: Bianca Drăgan are în palmares 40 de diplome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Bianca Drăgan are în palmares 40 de diplome

  A rămas impresionată de  seria „Amurg“ pe care a citit-o în întregime. Adoră animalele, în special pisicile, dar şi să compună eseuri. Participă la toate concursurile şi olimpiadele judeţene şi a obţinut aproximativ 40 de diplome.

 • Jandarmi şi pompieri, clienţi la „fabrica“ de diplome Hyperion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmi şi pompieri, clienţi la „fabrica“ de diplome Hyperion

  Procurorii au finalizat rechizitoriul în cazul mitei pentru licenţa de la Universitatea Hyperion şi i-au pus sub acuzare pe Gheorghe Stancu, profesor de Drept Civil, şi Nicoleta Gumă, coordonatoarea filialei din Caransebeş a Universităţii Hyperion. A fost trimis în judecată şi Eugen Tacotă, consilier local în Oţelu Roşu, cel care se ocupa de intermediere.

 • Studenţii ard diplome fără valoare la Costineşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii ard diplome fără valoare la Costineşti

  Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România va da startul astăzi, la ora 17.00 unei manifestaţii cu privire la relevanţa diplomei de absolvire. Acţiunea va avea loc pe plajele din Costineşti.

 • „Spiru Haret“: licenţă condiţionată de minister
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Spiru Haret“: licenţă condiţionată de minister

  Toamna aceasta se anunţă cu palpitaţii pentru o parte dintre absolvenţii promoţiilor 2008 şi 2009. Controversata universitate particulară va putea organiza licenţă doar dacă respectă condiţiile impuse de Ministerul Educaţiei.

 • Diplome la kilogram
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplome la kilogram

  E greu să fii suplinitor în învăţământ. Nu eşti sigur că vei mai avea post şi la anul, ca să aduni o normă întreagă eşti nevoit adesea să baţi câteva sate învecinate, ţi se repartizează clase mai slabe sau „cu probleme“ (căci clasele bune le iau titularii) ş.a.m.d.

 • Cum au ascuns cei de la Spiru Haret că învâţământul ID nu este acreditat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au ascuns cei de la Spiru Haret că învâţământul ID nu este acreditat

  Sute de absolvenţi ai universităţii lui Bondrea au probleme şi anul acesta la concursul profesorilor întrucât le-au fost respinse dosarele. Pentru a ascunde că învăţământul la distanţă (ID) nu este acreditat, „Spiru Haret“ a redenumit ID-ul în „centre tehnologice de acces la platforma de examinare e-learning“.

 • Bacău: Diplome cu suspans, după Bac-ul cu şpagă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacău: Diplome cu suspans, după Bac-ul cu şpagă

  Absolvenţii liceelor „Vlahuţă“ din Podu Turcului şi „Saligny“ din Bacău, bănuiţi că au dat şpagă comisiilor de examinare, se vor putea înscrie la facultate, dar viitorul lor rămâne sub semnul întrebării.

 • Competiţie: Poliţiştii au jucat fotbal şi le-au oferit premii copiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Competiţie: Poliţiştii au jucat fotbal şi le-au oferit premii copiilor

  Premergător Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii brăileni au organizat mai multe activităţi educativ-sportive, în baza proiectelor de colaborare cu unităţile de învăţământ. Oamenii legii au urmărit pregătirea antiinfracţională a copiilor, oferindu-le, totodată, o alternativă pentru petrecerea timpului liber.

 • Matematicienii băcăuani au fost premiați
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matematicienii băcăuani au fost premiați

  Peste 300 de elevi de liceu și gimnaziu, din județul Bacău, care au obținut rezultate bune la olimpiade și concursurile județene de matematică au fost premiați, ieri, de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bacău.

 • Târgu-Mureş: Papiştii premiaţi de Statul German
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Papiştii premiaţi de Statul German

  19 elevii de clasa a XII-a din Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian au primit astăzi, ca răsplată pentru susţinerea examenului de atestat, diplomele DSD, recunoscute la nivel internaţional.

 • Competenţe sau diplome?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Competenţe sau diplome?

  Acuzaţii vechi de când lumea persistă între angajatori şi universităţi pe tema legăturii dintre piaţa muncii şi programele educaţionale. În timp ce angajatorii aşteaptă ca absolvenţii să răspundă cerinţelor jobului, studenţii se mândresc cu diplomele pe care le au.

 • Portret/ Mădălina Gherghina: „Proza e o formă de exteriorizare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/ Mădălina Gherghina: „Proza e o formă de exteriorizare“

  Adolescenta a obţinut zeci de diplome la olimpiade. Scrie schiţe şi s-a remarcat la Concursul Naţional de Heraldică. Visează să devină avocat sau psiholog. Mădălina Gherghina este un copil sârguincios la şcoală, iar acest lucru o demonstrează rezultatele foarte bune la învăţătură.

 • Locul premiantului: 30 de diplome în trei ani de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locul premiantului: 30 de diplome în trei ani de şcoală

  Andreea Bianca Isac este elevă în clasa a III-a la Şcoala Nr. 8 ,, Elena Rareş“ din Botoşani. Ea a adunat peste 30 de diplome la concursurile naţionale de matematică, limba română şi de cultură generală, organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

 • Piteşti: Marin Gheorghe este columbofil de 35 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Marin Gheorghe este columbofil de 35 de ani

  Aşa cum pasărea iubeşte văzduhul şi Marin Gheorghe iubeşte porumbeii! Se dedică creşterii lor de mai bine de 35 de ani. Pereţii decoraţi cu diplome şi trofee, cupe şi medalii expuse în bibliotecă vorbesc de la sine despre marea lui pasiune.

Modifică Setările