Stiri despre diesel

  118 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Noul Ford Ranger
Thunder
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Noul Ford Ranger Thunder

  Noul Ford Ranger Thunder conferă celui mai bine vândut pick-up din Europa, Ford Ranger, un design spectaculos şi specificaţii tehnice îmbunătăţite. Livrările vor începe la finalul acestei veri.

 • FOTO Test Drive Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI

  Mai în glumă, mai în serios... dacă optezi pentru un Sprinter 319 CDI va trebui să investeşti suplimentar în elemente de ancorare a mărfii din zona cargo. Cu un V6 sub capotă care oferă 190 CP şi 440 Nm vei uita deseori că eşti la valonaul unui van.

 • Un Diesel nu expiră mai mult dioxid de carbon pe an decât un om
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Diesel nu expiră mai mult dioxid de carbon pe an decât un om

  A ajuns carbo-aerofobia în echilibru între maşini şi oameni? Depinde de perspectivă! Comparând rezultatele strict numerice, balanţa trage tare într-o parte: avem acum, în februarie 2020, pe Terra,1,3 miliarde de motoare cu ardere internă în automobile şi 7,7 miliarde de oameni!

 • Diesel,
micul Luvru şi căldura din canal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diesel, micul Luvru şi căldura din canal

  Diesel înghite dioxidul de carbon ejectat de industrie şi transformat în metanol, Diesel înghite fecalele dejectate în agricultură şi transformate în biogaz, apoi în metanol, Diesel înghite gunoiul menajer transformat în dioxid de carbon prin ardere, apoi în metanol.

 • Sănătate publică la secret: Bucureşti, Ploieşti-Brazi, Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătate publică la secret: Bucureşti, Ploieşti-Brazi, Iaşi

  Marţi, 21 ianuarie 2020, primarul municipiului Bucureşti a dat publicităţii câteva concluzii ale unui studiu efectuat de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), vizând impactul poluării cu particule materiale în suspensie PM10 şi PM2.5 asupra sănătăţii populaţiei din Bucureşti.

 • Diesel, salvatorul climei terestre (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diesel, salvatorul climei terestre (II)

  Misiunea este clară, fără echivoc: Rolul de salvator al climei terestre înseamnă pentru Diesel să îşi primească hrana, în primul rând, din dioxidul de carbon rezultat din arderile de combustibili fosili în centrale termice şi electrice, în uzine, în fabrici de ciment şi oţelării, pentru a produce lucru mecanic!

 • Diesel, salvatorul climei terestre!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diesel, salvatorul climei terestre!

  Provocator, fantasmagoric, împotriva legilor naturii şi ale oamenilor de stat? Diesel, fiara de fier care infestează atmosfera pământului cu dioxid de carbon, cu fum, cu particule, Diesel, cel care a provocat imensul scandal internaţional legat de emisiile trişate de oxizi de azot? Diesel, cel pe care numeroase guverne vor să-l alunge în curând din automobile?

 • Test Drive Opel Astra 1.6 Diesel - Rasă pură... încă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Opel Astra 1.6 Diesel - Rasă pură... încă

  Opel Astra se pregăteşte să îmbrace haine noi. De fapt a şi făcut acest lucru, la salonul de la Frankfurt fiind prezentată noua Astra. Nu este vorba despre o nouă generaţie ci despre un upgrade masiv, firesc când un model ajunge la jumătatea carierei.

 • Românii, cei mai dezinteresaţi de remedierea maşinilor diesel poluante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, cei mai dezinteresaţi de remedierea maşinilor diesel poluante

  Doar 10 milioane din cele 43 de milioane de automobile şi camionete extrem de poluante care au fost prinse în scandalul emisiilor Dieselgate au fost retrase începând cu 2015. România este ţara cel mai grav afectată din UE cu doar 37% rechemări ale maşinilor Volkswagen prinse cu software trişor.

 • Furia şoferilor Diesel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furia şoferilor Diesel

  „O mare realizare“ a anunţat guvernul german în soluţionarea scandalului manipulării noxelor poluante ale automobilelor Diesel. Este de fapt un compromis jenant, cu multe semne de întrebare.

 • În timp ce Europa elimină dieselul, România înregistrează un record  la creşterea vânzărilor de maşini pe motorină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În timp ce Europa elimină dieselul, România înregistrează un record  la creşterea vânzărilor de maşini pe motorină

  Contrar tendinţelor tot mai pronunţate pe piaţa Uniunii Europene, de scădere masivă a vânzărilor de maşini diesel, în România livrările autoturismelor alimentate cu motorină au avansat. Astfel, conform datelor publicate de Asociaţia Contructorilor de Automobile din Europa (ACEA), în primă jumătatate a anului,   românii au cumpărat 26.200 maşini diesel noi, cu 5,5 la sută mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 • Test Drive Mercedes-Benz V Class 250d – Maşina perfectă de vacanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Mercedes-Benz V Class 250d – Maşina perfectă de vacanţă

  V Class vine cu acelaşi limbaj de design regăsit pe un C Class sau S Class, fapt ce plasează din start modelul într-o altă zonă, una extrem de rarefiată. Interiorul este locul care-l plasează pe V Class într-o ligă unde nu prea are rival. Iar acest lucru vine de la un detaliu simplu, banal... ambianţa interioară.

 • Raportul asupra testelor de consum şi emisii confirmă că Mazda nu a alterat
sau falsificat datele testelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raportul asupra testelor de consum şi emisii confirmă că Mazda nu a alterat sau falsificat datele testelor

  În urma solicitării Ministerului Infrastructurii, Transporturilor şi Turismului (MLIT) din Japonia trimise producătorilor auto japonezi pe 9 iulie 2018, din cauza sesizării unor practici de testare frauduloase la alte companii, Mazda Motor Corporation a transmis un raport spre MLIT despre rezultatele unei investigaţii a testării pe bază de mostre, pentru consum şi emisii, în timpul inspecţiei finale a autovehiculelor.

 • Test Drive BMW X4
xDrive 25d M Sport X - Distinct
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive BMW X4 xDrive 25d M Sport X - Distinct

  Încă mai încerc mici revolte vis-a-vis de parfumul “frankestenian” al acestor caroserii SAC, dar în acelaşi timp îmi aduc aminte că în copilărie exersăm astfel de “accidente genetice” cu maşinuţele din garaj pe covor. În cazul în care găseşti un X3 uşor agorafobic, poţi încerca un X4, dar fii pregătit şi pentru câteva alte surprize...

 • Braşovul va avea 105 autobuze noi italiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovul va avea 105 autobuze noi italiene

  Autobuzele sunt Euro 6, diesel şi costă 25 de milioane de euro. Banii vin printr-un împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).