Stiri despre detectiv

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce trebuie să ştii când angajezi detectivi particulari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii când angajezi detectivi particulari

  Aflarea unui adevăr poate fi dificilă fără ajutorul unui profesionist. Dacă bănuieşti că partenerul de cuplu te înşală, că o persoană din companie nu este de încredere sau crezi că există microfoane instalate de persoane răuvoitoare (acasă sau la locul de muncă), un detectiv particular poate confirmă sau infirmă bănuielile tale. Astfel, simple bănuieli pot fi verificate amănunţit de un detectiv particular profesionist.

 • Cât de complicat
este să devii detectiv particular în România. De ce boli nu trebuie să suferi
şi până unde ai voie să mergi cu investigaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de complicat este să devii detectiv particular în România. De ce boli nu trebuie să suferi şi până unde ai voie să mergi cu investigaţia

  În România, profesia de detectiv particular este reglementată de legea 329/2003, considerată de o bună parte dintre cei care fac parte din sistem drept restrictivă şi confuză. Practic, dacă ar fi să fie respectat fiecare aspect reglementat, doar un număr extrem de mic de persoane ar putea să obţină atestatul de detectiv particular.

 • Battle Creek
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Battle Creek

  Dacă aţi văzut Breaking bad sau House, M.D., acum puteţi vedea o poveste detectivă creată de cei doi oameni care au creat aceste spectacole. Battle Creek este neobişnuit din două motive: Crimele care trebuie rezolvate sunt cele mai neimportante crime de la televizor şi uneori sunt amuzante; şi protagonistul este splendid, un bărbat care arată cum îşi imaginau americanii bărbaţii acum două generaţii, un fel de Cary Grant pentru epoca noastră.

 • Backstrom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Backstrom

  Backstrom este cel mai recent anti-erou de televiziune din America. Este un om slab şi gras, bolnăvicios şi plin de ură. Uneori, pare că toate aceste slăbiciuni sunt rezultatul unui geniu sau preţul pe care îl plăteşte pentru acest geniu. Raţionalismul poate deforma omul, s-ar spune. Alteori, pare că aceste calităţi sunt un avantaj--un tânăr atrăgător şi plin de încredere nu s-ar dedica justiţiei--şi asta se pare că poate deforma omul.

 • Un detectiv particular dezvăluie cum să-ţi spionezi legal soţia, soţul, copiii sau şeful. Cât te costă toată afacerea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un detectiv particular dezvăluie cum să-ţi spionezi legal soţia, soţul, copiii sau şeful. Cât te costă toată afacerea

  Ion Marin, fost comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, reprofilat în detectiv particular, a explicat, pentru „Adevărul”, care sunt cele mai noi metode de filaj, cât îi costă pe doritori serviciile prin care vor să-şi spioneze soţul, soţia, copiii sau chiar şefii, dar şi cât sunt de legale astfel de practici.

 • VIDEO Cei mai buni detectivi de la TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cei mai buni detectivi de la TV

  Actorul american James Garner a încetat din viaţă sâmbătă, 19 iulie, la vârsta de 86 de ani. Garner este cunoscut pentru roluri din filme precum „Maverick“ – un western în care a jucat alături de Mel Gibson şi Jodie Foster -, „Victor Victoria“, „Murphy şi dragostea“, dar şi pentru memorabilul rol al detectivului Jim Rockford, din serialul „The Rockford Files“, un personaj care poate sta alături de faimoşii Kojak şi Hercule Poirot.

 • Rezolvarea crimelor ca poveste de dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezolvarea crimelor ca poveste de dragoste

  Regizorul este un maestru din Hong Kong, Johnnie To. Blind Detective este al şaselea film al său care a rulat la Cannes, unde el a făcut recent parte din juriul principal. Blind Detective arată o îndrăzneală rară - ascunde implicaţiile înfricoşătoare ale vieţii de detectiv în spatele absurdităţii umorului şi sugerează că a găsit o soluţie la problema justiţiei arătând adevărurile pe care oamenii, orbi în felurile lor diferite, le ignoră.

 • Din dosarele unui detectiv particular la Hollywood:
crimă, homosexualitate şi înregistrări cu Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy în momente intime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din dosarele unui detectiv particular la Hollywood: crimă, homosexualitate şi înregistrări cu Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy în momente intime

  I-a înregistrat pe Marylin Monroe şi pe J.F. Kennedy în timp ce făceau sex, a aflat unde îşi ascundea Judy Garland pastilele şi a descoperit că actorul Rock Hudson era atras de bărbaţi. În anii ’50-’60, Fred Otash era unul dintre cei mai cei mai buni şi mai temuţi detectivi particulari de la Hollywood. „Hollywood Reporter“ a obţinut şi a publicat fragmente din dosarele celebrului detectiv.

 • Ceauşescu, detectiv pe „urmele“ canonicului Bosio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceauşescu, detectiv pe „urmele“ canonicului Bosio

  În 1975, la cererea lui Ceauşescu, DIE a declanşat „Operaţiunea Duduia“, de recuperare a unor tablouri de patrimoniu dispărute din România. Pentru că Elena Ceauşescu s-a zgârcit la câteva zeci de mii de dolari, cercetările au fost întrerupte un deceniu mai târziu. Paguba? Câteva milioane din aceeaşi valută.

 • Ernest Takacs, detectivul din umbră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ernest Takacs, detectivul din umbră

  Prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră“ de la Kanal D are atestat de detectiv. Nu-l deranjează că e perceput ca omul care urmăreşte amanţi. Ernest Takacs a devenit cunoscut la prima ediţie „Big Brother“, difuzat de Prima TV în 2003. După câţiva ani de „Trădaţi în dragoste“ tot la Prima TV, anul acesta s-a mutat la Kanal D.

 • Craiova: George Cioacă este un detectiv de şcoală veche
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: George Cioacă este un detectiv de şcoală veche

  A absolvit şcoala militară de ofiţeri, a lucrat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă, iar în ultimii ani a deschis propria firmă de detectivi particulari. Chiar dacă a ieşit la pensie nu ezită să fileze cot la cot cu detectivii mai tineri.

 • Constanţa: Detectivii particulari, puşi pe urma elevilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Detectivii particulari, puşi pe urma elevilor

  O asociaţie de detectivi particulari din Constanţa propune părinţilor o idee inedită: urmărirea odraslelor printr-un filaj discret. Copiii pot fi astfel supravegheaţi atât în timpul orelor de curs, cât şi în afara şcolii. Clubul Părinţilor din Constanţa girează iniţiativa unei firme de securitate de a-şi oferi serviciile pentru supraveghere şcolară şi extraşcolară

Modifică Setările