Stiri despre daniela nane

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine sunt vedetele care au obţinut o distincţie bisericească, printre care şi o fostă Miss România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt vedetele care au obţinut o distincţie bisericească, printre care şi o fostă Miss România

  O serie de vedete din România, din lumea muzicii şi a teatrului, scriitori, personalităţi din administraţia locală şi naţională, dar şi afacerişti au primit o înaltă distincţie bisericească din partea unei Arhiepiscopii din România. Ordinul a fost creat special cu ocazia împlinirii a patru ani de la instalarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Varsanufie ca arhiepiscop al Râmnicului.

 • Poezii de dragoste pe
muzica lui Rahmaninov şi Piazzolla, cu actriţa Daniela Nane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poezii de dragoste pe muzica lui Rahmaninov şi Piazzolla, cu actriţa Daniela Nane

  Iubitorii de poezie se pot bucura de un recital care îşi propune să facă un rezumat a 100 de ani de muzcă şi versuri. Acestea vor fi interpretate de actriţa Daniela Nane pe muzica unor compozitori celebri precum Rahmaninov şi Piazzolla. Evenimentul va avea loc la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional.

 • Erotism şi feerie în „Visul unei nopţi de vară” la TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Erotism şi feerie în „Visul unei nopţi de vară” la TNB

  „Visul unei nopţi de vară”, în regia lui Petrică Ionescu, care îşi propune să dezvăluie universul clocotind de erotism al textului, va avea primele reprezentaţii pe scena de la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB), pe 29 noiembrie şi pe 3 şi 6 decembrie, de la ora 19.00.

 • Daniela Nane sau vina de a fi frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniela Nane sau vina de a fi frumoasă

  În 1999 am scris textul pentru un serial de teatru TV în 12 episoade, „Căsătorie imposibilă“. L-am conceput ca pe o comedie romantică. Protagoniştii ei, Paul şi Marta ajung să se cunoască datorită împrejurării că rămân o noapte sechestraţi într-un lift, blocat între etaje.

 • Mihaela
Rădulescu, criticată pe pagina de Facebook a lui Felix
Baumgartner: „Ai putea să iubeşti şi declaraţiile homofobe pe
care le-a făcut“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihaela Rădulescu, criticată pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner: „Ai putea să iubeşti şi declaraţiile homofobe pe care le-a făcut“

  „Războiul“ comentariilor dintre Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi „opozanţii“ ei s-a mutat, acum, pe pagina de Facebook a lui Felix Baumgartner (45 de ani), actualul iubit al vedetei. Comentatorii l-au atenţionat pe sportiv că vedeta este „o femeie cu moravuri uşoare“ care face „declaraţii homofobe împotriva minorităţilor sexuale“. În cazul unora dintre aprecieri, Mihaela a răspuns de pe contul personal.

 • Andrei Şerban şi teatrul politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Şerban şi teatrul politic

  Regizorul Andrei Şerban revine în spectacolul „Omul cel bun din Seciuan“ la textul lui Bertolt Brecht pentru a avertiza asupra autodistrugerii lumii contemporane.

 • Spectacol de teatru, jucat în cinstea lui Florian Pittiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de teatru, jucat în cinstea lui Florian Pittiş

  Sâmbătă, 19 octombrie începând cu ora 19.00, pe scena Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va avea loc prima reprezentaţie a spectaolului „Black & White“ de Keith Waterhouse şi Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995.

 • Ce
mai faceţi, Daniela Nane?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Daniela Nane?

  « Încep în curînd repetiţiile cu Gigi Căciuleanu la un spectacol de teatru - balet bazat pe scrierile lui Shakespeare, la Teatrul Bulandra. »

 • FOTO/VIDEO Şase ani de „Tango“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/VIDEO Şase ani de „Tango“

  „Revista de citit şi de iubit“, care a împlinit şase ani pe piaţa media din România, a fost sărbătorită în cadrul unei petreceri cu sute de invitaţi. Vedete şi personalităţi din cultură şi media, printre care Andreea Marin, Daniela Nane şi Maria Dinulescu, au urat La mulţi ani! publicaţiei „Tango“.

 • Vaslui: Elevele bătăușe s-au ales cu nota scăzută la purtare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: Elevele bătăușe s-au ales cu nota scăzută la purtare

  Cele două eleve ale Școlii numărul 3 din Vaslui care au apărut pe internet într-un filmuleț în acre se băteau cu pumnii și picioarele s-au ales cu nota scăzută la purtare și cu amendă contravențională. Decizia a fost luată ieri, de membrii Consiliului Profesoral al unității de învățământ care au mai hotărât să interzică tuturor elevilor să vină cu telefoane mobile la școală.

 • FOTO Reprezentanta României la Miss Universe se alege dintre 30 de finaliste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reprezentanta României la Miss Universe se alege dintre 30 de finaliste

  30 de tinere concurează în această seară în finala naţională a competiţiei Miss Universe România, care va fi transmisă în direct, la TVR 1 şi TVR Internaţional, de la ora 21.20. Câştigătoarea va reprezenta România în concursul internaţional Miss Universe 2010, eveniment care va avea loc la 23 august, în Las Vegas.

 • VIDEO Concursurile de miss, lansatoare de cariere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Concursurile de miss, lansatoare de cariere

  Pentru unele dintre câştigătoare, concursurile de frumuseţe din anii ‘90 au fost o rampă de lansare în showbiz, iar pentru altele, doar o experienţă pasageră. Foste Miss România precum Daniela Nane sau Roberta Anastase au ales actoria, respectiv politica după ce au câştigat titlul. Altele au rămas fidele modei.

Modifică Setările