Stiri despre curcubeu

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Blocurile-curcubeu au împânzit tot Iaşiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Blocurile-curcubeu au împânzit tot Iaşiul

  Lipsa respectului faţă de normativele privind disciplina urbanistică a făcut ca zeci de blocuri din Iaşi să capete un aspect dizgraţios, care aduce mai degrabă cu penajul unui păun decât cu o clădire echilibrată coloristic.

 • FOTO Un fotograf a descoperit ce se află la capătul unui curcubeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Un fotograf a descoperit ce se află la capătul unui curcubeu

  Un bărbat din Marea Britanie a descoperit cu stupoare că miturile potrivit cărora la capătul unui curcubeu se află un vas plin cu aur sunt false. Acesta a văzut cu ochii săi capătul unui curcubeu în mijlocul unei autostrăzi.

 • Curcubeu deasupra municipiului Târgu-Jiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curcubeu deasupra municipiului Târgu-Jiu

  Un curcubeu a apărut în această după-masă pe cerul de deasupra municipiului Târgu-Jiu, fenomen mai rar întâlnit la sfârşitul toamnei şi începutul iernii.

 • Cel mai frumos curcubeu din ultimii ani a apărut aseară la Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai frumos curcubeu din ultimii ani a apărut aseară la Arad

  Fenomenul a avut loc aseară după ce toată ziua a plouat. Spre uimirea întregului oraș, curcubeul s-a arcuit peste Arad și a fost atât de strident, încât oamenii spun că nu au mai văzut un așa curcubeu de ani de zile.

 • Undă verde pentru marşul homosexualilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Undă verde pentru marşul homosexualilor

  Primăria Capitalei a aprobat astăzi organizarea Marşului Diversităţii şi pentru acest an.Astfel, mai multe sute de homosexuali şi lesbiene vor defila sâmbătă prin centrul Bucureştiului, cu o zi înainte de Rusalii. Marşul, ajuns deja la a şaptea ediţie, are traseul între Piaţa Unirii şi Parcul Izvor, cu trecere prin Piaţa Constituţiei. Traficul va fi blocat pe această rută între orele 17.00 şi 19.00. La eveniment sunt aşte

Modifică Setările