Stiri despre chris simion

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Chris
Simion: „Cancerul te
desfiinţează din toate punctele de vedere, o iei de la zero. La mine a fost o
revelaţie, m-am îndrăgostit de mine“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Chris Simion: „Cancerul te desfiinţează din toate punctele de vedere, o iei de la zero. La mine a fost o revelaţie, m-am îndrăgostit de mine“ VIDEO

  Regizoarea Chris Simion-Mercurian (41 de ani) consideră cancerul o binecuvântare, momentul adevărului şi şansa de a face o analiză obiectivă a propriilor decizii. Într-un interviu pentru rubrica „Pastila de motivaţie“, ea povesteşte cum a învins boala, de ce a ales un spital public pentru a se trata şi cum i-au schimbat viaţa provocările venite odată cu diagnosticul crunt.

 • Noutăţile festivalului de teatru independent Undercloud: spectacole de dans şi performance
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noutăţile festivalului de teatru independent Undercloud: spectacole de dans şi performance

  Festivalul Internaţional de Teatru Independent Undercloud debutează pe 22 august şi se va desfăşura până pe 31 august în Bucureşti, la ARCUB-Gabroveni. Cea de-a unsprezecea ediţie aduce o noutate în programul festivalului: pe lângă spectacole teatrale din România şi din străinătate, Undercloud inaugurează secţiuni de dans şi performance, dar şi selecţia unor spectacole independente din afara Bucureştiului.

 • START  Primul spectacol, care deschide Festivalul Undercloud, este sold-out
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  START  Primul spectacol, care deschide Festivalul Undercloud, este sold-out

  Mâine, marţi 22 august, se deschide oficial cea de-a zecea ediţie, aniversară, a Festivalului Internaţional de Teatru Independent UNDERCLOUD.Până în 31 august, timp de 10 zile, publicul este invitat la ARCUB - Gabroveni, gazda festivalului realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, ce reuneşte peste 40 de evenimente artistice – spectacole de teatru, lecturi, dialoguri şi întâlniri.

 • Festivalul Undercloud a ajuns la a zecea ediţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Undercloud a ajuns la a zecea ediţie

  Mai sunt câteva zile până la deschiderea ediţiei aniversare a Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud, în cadrul căruia vor fi prezentate peste 40 de spectacole româneşti, invitate sau în competiţie, producţii străine, spectacole–lectură şi conferinţe. În cele zece zile de festival, între 22 şi 31 august 2017, pasionaţii de teatru vor avea bucuria întâlnirii cu creatorii acestuia, dar şi cu personalităţi ale lumii artistice.

 • Festivalul Undercloud împlineşte 10 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul Undercloud împlineşte 10 ani

  Se împlinesc 10 ani de când Undercloud, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară în Bucureşti. Ediţia aniversară ce va avea loc în perioada 22-31 august 2017, la ARCUB-Gabroveni, va fi marcată de evenimente teatrale unice, de prezenţa unor personalităţi ale teatrului românesc şi străin, de petreceri şi surprize.

 • O sărbătoare teatrală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O sărbătoare teatrală

  Luni seara, 3 aprilie 2017, Chris Simion, în opinia mea cel mai important reprezentant al tinerei generaţii de oameni de teatru români, ne-a invitat în spaţiul atât de elegant al Teatrului Metropolis la un protocolar, intenţionat restrâns, eveniment, învestit prin determinarea şi mesajul lui atât de originale să facă istorie.

 • „Mama” - eseu fotografic despre iubire, vernisat pe 8 martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mama” - eseu fotografic despre iubire, vernisat pe 8 martie

  Pe 8 martie, fotografa Cătălina Flămînzeanu aniversează „Ziua Femeii” într-o notă artistică şi intimă, prin noua sa expoziţie, în care 21 de actori şi regizori sunt portretizaţi alături de mamele acestora.

 • VIDEO Cum va arăta primul teatru independent construit în România după 70 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum va arăta primul teatru independent construit în România după 70 de ani

  Regizoarea Chris Simion a prezentat, ieri, în premieră, macheta primului teatru independent construit în România după 70 de ani. Proiectul este susţinut de actori, de oameni de afaceri, este estimat pentru inaugurare în trei ani şi este "năşit" de celebrul scriitor Pascal Bruckner, prezent de asemenea la Bucureşti.

 • Chris Simion aduce lumea „Undercloud” la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chris Simion aduce lumea „Undercloud” la Adevărul Live

  Cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud vine cu o ofertă teatrală bogată şi aduce, pe lângă cele peste 40 de spectacole româneşti şi internaţionale, o serie de invitaţi de prestigiu din sfera teatrului românesc şi internaţional.

 • O noapte albă cu teatru independent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O noapte albă cu teatru independent

  12 ore de teatru independent vor fi prezentate în cadrul primei ediţii a Nopţii Teatrului Independent, care va avea loc începând cu seara de 11 şi până în zori. Vor putea fi văzute la ArCuB şapte dintre cele mai apreciate producţii independente din Bucureşti.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Cele 40 de zile ale renaşterii personajului cu pecete...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Cele 40 de zile ale renaşterii personajului cu pecete...

  La o vârstă la care alţii, cei mai mulţi, îşi caută înfriguraţi o cărare, nu drumul, Chris Simion, scriitorul, regizorul, iscoditorul neliniştit al înţelesurilor  filosofice ale vieţii, agitatorul şi animatorul evenimentelor teatrale şi social culturale, cheltuitorul lacom al unei energii pozitive istovitoare se înfăţişează, şi cu cea de-a şaptea carte, după debutul editorial la 16 ani

 • 650 de lei biletul sau teatru la 50 de metri înălţime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  650 de lei biletul sau teatru la 50 de metri înălţime

  Spectacolul „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion, se va juca pe 30 august, pe platforma Dinner In The Sky, în Piaţa Revoluţiei, la 50 de metri înălţime. Evenimentul constituie o premieră mondială, iar fericiţii care „se vor îmbarca” vor trebui să plătească 650 de lei pentru această aventură.

 • Oana Pellea a deschis Undercloud 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Pellea a deschis Undercloud 2015

  Deşi ploua rece şi neprietenos, peste treizeci de persoane s-au aventurat sâmbătă de dimineaţă la crosul cultural inedit, care a dat startul ediţiei din acest an a Festivalului de Teatru Independent Undercloud, ce s-a deschis aseară la Muzeul Ţăranului Român (MŢR) cu spectacolul „N(aum)” cu Oana Pellea şi Cristina Casian, în regia Marianei Cămărăşan.

 • Dacă e august, e „Undercloud“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă e august, e „Undercloud“

  Am preluat în titlu deviza de campanie a festivalului de teatru independent Undercloud respectând ideea de unicitate pe care mizează organizatorii şi pe care se întemeiază această iniţiativă devenită tradiţie. A fost iniţial o idee temerară, căci acum 8 ani când a luat fiinţă Undercloud statutul teatrelor independente nu era atât de consolidat cum e astăzi, iar susţinătorii oficiali şi nu doar, erau puţini.

 • „40 de zile“. Întâlnire cu scriitoarea Chris Simion la Ploieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „40 de zile“. Întâlnire cu scriitoarea Chris Simion la Ploieşti

  Scriitoarea şi regizoarea Chris Simon, cunoscută pentru romanul „Ce ne spunem când nu ne vorbim“ va fi sâmbătă, 14 martie, la Librăria Cărtureşti din Ploieşti, la evenimentul de promovare a celei mai noi cărţi, „40 de zile”. Autoarea va susţine şi o sesiune de autografe

 • Independent de orice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Independent de orice

  La început de septembrie, când teatrele de stat bucureṣtene nu ṣi-au deschis încă noua stagiune, cele independente se află de mult în miṣcare. De altfel, nici nu s-au oprit, căci nu au cunoscut odihna relâche-ului estival.

 • Valentin Teodosiu: „Am vrut să
mor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentin Teodosiu: „Am vrut să mor“

  Actorul Valentin Teodosiu spune că umorul, publicarea cărţii „Un clovn pentru eternitate“ în 2006 şi o nouă familie l-au salvat când, după un divorţ, a avut o depresie cumplită.

 • „Copilul” lui Chris Simion, în al şaselea an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Copilul” lui Chris Simion, în al şaselea an

  A început aseară, la Muzeul Ţăranului Român, o nouă ediţie a Festivalului de Teatru Independent Undercloud. Până la sfârşitul lunii, bucureştenii se vor delecta cu spectacole neconvenţionale şi cu actori de marcă precum Mălăele, Morgenstern sau Manole, în două săli şi în curtea interioară a muzeului. Coincidenţa a făcut ca ziua de ieri să fie şi ziua de naştere a regizoarei Chris Simion, iniţiatoarea şi “sufletul” acestui festival.

 • Spectacol cu Schiţele lui Caragiale, la Teatrul „Ion Creangă“ din Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol cu Schiţele lui Caragiale, la Teatrul „Ion Creangă“ din Bucureşti

  Trei schiţe binecunoscute ale dramaturgului Ion Luca Caragiale vor fi repuse în scenă, într-o adaptare modernă, miercuri, 30 ianuarie, de la ora 18.00. "D-l Goe, Vizită, Pedagog de şcoală nouă – Mofturi" vor face deliciul celor mici, într-un montaj semnat de tânăra regizoare Chris Simion.

Modifică Setările