Stiri despre buze

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live: Frumuseţea
poate să însemne şi riduri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Frumuseţea poate să însemne şi riduri?

  Criteriile de frumuseţe se pot schimba odată cu trecerea timpului şi cu apariţia unor proceduri inovatoare de întinerire. Despre noile criterii de frumuseţe discutăm la Adevarul Live de la ora 12.00, cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

 • 5 moduri greşite prin care femeile aplică fondul de ten. Cel puţin 3 le faci şi tu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 moduri greşite prin care femeile aplică fondul de ten. Cel puţin 3 le faci şi tu

  Fondul de ten îţi uniformizează faţa şi o pregăteşte pentru machiajul ulterior al ochilor, buzelor, pomeţilor, în funcţie de stilul şi gusturile tale. Adesea, însă, te întrebi de ce tenul de porţelan pe care unele femei îl au pentru tine este doar un vis frumos. Cel mai probabil, faci nişte greşeli capitale atunci când îl aplici.

 • Buzele şi sprâncenele te întineresc. Trucurile care fac minuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzele şi sprâncenele te întineresc. Trucurile care fac minuni

  Deseori neglijate, buzele şi sprâncenele sunt mult mai importante decât crezi, contribuind enorm la aspectul fizic. Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii, acesta e! Un studiu recent a demonstrat că persoanele care au un contrast mai mare al trăsăturilor feţei sunt perecepute ca fiind mai tinere.

 • Obiceiuri care îţi decolorează buzele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiceiuri care îţi decolorează buzele

  Dacă în ultima vreme ai observat că buzele tale s-au decolorat, ba chiar s-au învineţit şi nu mai sunt la fel de roz şi pline, e posibil să suferi de anumite afecţiuni sau să ai un deficit de minerale din organism. Pe lângă asta, fii atentă la anumite obiceiuri zilnice care, fără să îţi dai seama, îşi pun amprenta pe buzele tale.

 • Buze hidratate pe timp de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buze hidratate pe timp de iarnă

  Ia-ţi adio de la buzele exfoliate, uscate sau crăpate de vânt şi frig în sezonul rece. Înarmează-te doar cu puţin timp, consecvenţă şi cu un arsenal de trucuri simple, menite să le menţină moi şi fine.

 • Ce spune pielea despre sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune pielea despre sănătatea ta

  Pielea este cea mai vizibilă parte a corpului care ne anunţă că starea noastră de sănătate nu este tocmai bună. Majoritatea simptomelor care apar pe tegument sunt legate de alimentaţia nesănătoasă, alergii sau lipsa odihnei.

 • Sfaturi pentru buze perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru buze perfecte

  Pentru a avea un chip armonios trebuie să îţi îngrijeşti adecvat buzele. Din cauza poluării şi a cosmeticelor pe care le foloseşti, buzele îşi pierd culoarea şi se aspresc în timp. Iată câteva sfaturi pentru a-ţi recăpăta frumuseţe naturală a buzelor:

 • Care mai sunt măsurile frumuseţii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care mai sunt măsurile frumuseţii?

  PERFECŢIUNE Într-o lume în care reperele frumuseţii sunt tot mai greu de stabilit şi în care aspectul natural pierde din ce în ce mai mult teren în faţa alurii evident îmbunătăţite artificial, medicii esteticieni se străduiesc să menţină un oarecare echilibru între solicitările pacienţilor şi bun-gust.

 • Despre dimensiunile de aur ale sânilor, buzelor şi nasului, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre dimensiunile de aur ale sânilor, buzelor şi nasului, la Adevărul Live

  Frumuseţea nu mai e doar în ochiul privitorului, asta par să spună statisticile din ultimii ani, în care tot mai mulţi români apelează la chirurgia estetică. Chirurgul estetician Carmen Giuglea vine la Adevărul Live să ne spună care sunt scopurile pe care le urmăresc românii atunci când îşi măresc sânii, fesele sau chiar gambele.

 • Aşa aplici impecabil rujul roşu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa aplici impecabil rujul roşu!

  Un ruj sau un gloss care conferă buzelor volum şi senzualitate este piesa de rezistenţă din trusa de frumuseţe a oricărei femei. Dacă ştii să-l foloseşti cum trebuie, acest produs îţi poate schimba în timp record aspectul fizic. Însă aplicarea rujului nu este o treabă uşoara. Trebuie să respecţi câţiva paşi.

 • Mărirea buzelor în
mod natural - VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărirea buzelor în mod natural - VIDEO

  Îţi doreşti buze voluminoase, dar îţi este teamă de ace şi bisturiu? Soluţia este mărirea buzelor în mod natural. Află în continuare ce metode măresc volumul buzelor fără a implica intervenţii chirurgicale.

 • Paharul care te sărută, invenţia unui artist îndrăgostit de cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paharul care te sărută, invenţia unui artist îndrăgostit de cafea

  „Sărută-mă! Sunt fierbinte!“ par să spună capacele pentru paharele de cafea din carton, realizate de un artist din Coreea de Sud. Capacele au scoase în relief buze şi nas, astfel încât să pară că cel care soarbe din cafea are o relaţie intimă cu recipientul.

 • Soluţii care te scapă de herpes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii care te scapă de herpes

  Ai observat că ai pe buze un herpes? Dacă ai observat o inflamaţie în faza incipientă, atunci poţi apela la câteva soluţii. Iată care sunt acestea!

 • VIDEO „Defineşte frumuseţea”: de ce nu sunt femeile mulţumite niciodată de felul în care arată?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Defineşte frumuseţea”: de ce nu sunt femeile mulţumite niciodată de felul în care arată?

  „Frumuseţea este o formă de geniu” este al doilea filmuleţ din seria „Defineşte frumuseţea”, în cadrul proiectului demarat de nowness.com. După ce regizorul Saam Farahmand a realizat un clip despre pilozitatea de pe corpul femeilor, regizoarea Clara Cullen a încercat să redea goana permanentă a reprezentantelor sexului frumos după acel lucru pe care consideră că nu-l au şi să surprindă naşterea unui adevărat cult pentru chirurgia estetică.

 • Trucuri pentru buze senzuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru buze senzuale

  Femeile care nu au fost dăruite de la natură cu buze pline au la îndemână câteva soluţii pentru a aduce îmbunătăţiri fără să apeleze la metode invazive, cum sunt injecţiile cu acid hialuronic.

 • Ce este tatuajul cosmetic sau make-up semipermanent?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este tatuajul cosmetic sau make-up semipermanent?

  Machiajul semipermanent este procedura prin care se introduc pigmenţi naturali în stratul superior al pielii cu efect ce persistă 3- 5 ani. Tatuajul cosmetic se adresează următoarelor zone: sprâncene, contur ochi şi buze. La buze se poate realiza atât contur cât şi pigmentare totală.

 • Botox Party - Vrei buze de vedetă? Vino la Mamaia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botox Party - Vrei buze de vedetă? Vino la Mamaia!

  Concurs inedit într-un club din staţiunea Mamaia. Clientele sunt invitate la mare şi primesc “€œbuze noi”. Oferta este gratuită, dar ţine doar o noapte. A doua zi, norocoasa posesoare de buze mărite şi modelate cu botox poate să-şi etaleze noul look pe plaja din staţiune.

 • Mic ghid de îngrijire corectă a pielii iarna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic ghid de îngrijire corectă a pielii iarna

  Temperaturile sub 0 grade Celsius fac pielea să sufere – se înroşeşte, se usucă şi chiar crapă. Noi îţi oferim câteva trucuri care te vor ajuta să uiţi de problemele cu care se confruntă pielea ta în acest sezon.

Modifică Setările