Stiri despre bobi pricop

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ lansează proiectul „Naveta culturală“: călătorii la Craiova pentru vizionarea spectacolelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ lansează proiectul „Naveta culturală“: călătorii la Craiova pentru vizionarea spectacolelor

  Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ Craiova vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru din afara Craiovei şi lansează proiectul „Naveta culturală“. În primă fază, publicul ţintă este reprezentat de consumatorii de teatru din Bucureşti, însă în scurt timp „Naveta culturală“ va fi introdusă şi pentru oraşele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

 • Bobi Pricop, regizor: „Cred că acum ni se anunţă sfârşitul lumii, într-un
fel sau altul, în fiecare zi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bobi Pricop, regizor: „Cred că acum ni se anunţă sfârşitul lumii, într-un fel sau altul, în fiecare zi“

  Regizorul Bobi Pricop este unul dintre cei mai reprezentativi creatori de teatru din tânăra generaţie. Spectacolele lui îmbină texte inteligente şi pline de emoţie cu tehnologii inovatoare. Cel mai recent spectacol al său este «Radio», pe un text scris în stil alert, americănesc, de Eric Bogosian, montat la Teatrul Naţional «Marin Sorescu» din Craiova.

 • Spectacolul „Bull“, despre mafia şi hărţuirea din multinaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul „Bull“, despre mafia şi hărţuirea din multinaţionale

  „Bull“, spectacol regizat de Bobi Pricop, la Arad, este o poveste despre corporatişti şi concedieri, despre hărţuirea din multinaţionale, dar care abordează o temă mult mai profundă, universală, despre natura umană şi despre laturile ei cele mai crude.

 • Premiere la
Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiere la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ

  Analizez astăzi două noi spectacole de pe afişul Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ. Este vorba despre spectacolul cu piesa Endgame (Sfârşitul jocului), regizat de Szabó K. István şi cel cu piesa Un stejar, regizat de Bobi Pricop.

 • „Un stejar“ – teatru experimental la Piatra Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Un stejar“ – teatru experimental la Piatra Neamţ

  Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ anunţă cea dintâi premieră a anului 2017: „Un stejar“ de Tim Crouch, regia Bobi Pricop. Reprezentaţiile vor avea loc cu participarea extraordinară a actorilor Claudiu Bleonţ şi Ana Ciontea, în zilele de sâmbătă, 4 februarie, şi duminică, 5 februarie, de la ora 19.00.

 • Emoţii
concentrate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţii concentrate

  Se prea poate să fiu un spectator învechit, cu prea multe tabieturi din alte vremuri. Din anii ’70-’80, atunci când am făcut greşeala de a mă forma. Având şansa de a vedea ultimele spectacole create în România, la Teatrul „Bulandra”, de Liviu Ciulei, dar şi marile montări, de referinţă, ale regretatului Alexandru Tocilescu ori ale extraordinarei Cătălina Buzoianu. O regizoare ale cărei mari merite tare mă tem că le-am uitat prea devreme cu toţii.

 • Silent disco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silent disco

  În ciuda sonorităţilor ce pot crea oarecare confuzii, în spatele numelui Elise Wilk nu se ascunde defel un dramaturg născut  pe alte meleaguri. Nici vorbă.

 • „Ashes Afar” s-a întors
cu cinci stele de la Edinburgh
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ashes Afar” s-a întors cu cinci stele de la Edinburgh

  Coproducţia româno-irlandeză „Cenuşă de Departe/ Ashes Afar”, în regia lui Bobi Pricop, unul dintre cei mai apreciaţi regizori tineri, a fost lăudată de numeroase publicaţii de specialitate, după ce a fost prezentă la Edinburgh Fringe Festival

 • FOTO „Contra progresului” - Lumea în şapte secvenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Contra progresului” - Lumea în şapte secvenţe

  Esteve Soler, dramaturg catalan, profesor de scriere dramatică, este autorul unei trilogii în care se dovedeşte a fi contra tot. Contra democraţiei, Contra progesului, Contra iubirii. Nu, Soler, nu este un bărbat încă tânăr, dar acrit ori care pozează în a fi acrit prematur de lume şi de viaţă.

 • Ce
mai faceţi, Codrina Pricopoaia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai faceţi, Codrina Pricopoaia?

  ”De cîte ori merg la un concert rock, posibilitatea revenirii la adolescenţă îmi înfloreşte în suflet şi zîmbesc ca o bunică încîntată în faţa strănepoţilor”. Ce mai faceţi este un proiect jurnalistic de salut.

Modifică Setările